Takım sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
EW'L'G;;
Konu Sahibi - Mesajlar: 69
Takım sıkıntısı
CSDurağında bir cvar varmış sanırım basebuilder mod kullanıyorum zombi takımı insanları öldürdükten sonra tamamen herkes t oluyor ve round time bitmeden takımlar dengelenmiyor yani kazanan belli olmuyor cvarı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
NOT: Kendi kullandığım modda hiçbir sıkıntı yoktur.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
-
EW'L'G;;
-
EW'L'G;;
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Takım sıkıntısı
Serveri sıfırlıyayıp modu tekrar kurdunmu ?EW'L'G;; yazdı: Cum Şub 01, 2019 6:03 pm CSDurağında bir cvar varmış sanırım basebuilder mod kullanıyorum zombi takımı insanları öldürdükten sonra tamamen herkes t oluyor ve round time bitmeden takımlar dengelenmiyor yani kazanan belli olmuyor cvarı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
| Linklerini gizle |
-
EW'L'G;;
Takım sıkıntısı
Bu çok saçma olur.ShooTeR yazdı: Cum Şub 01, 2019 8:56 pmServeri sıfırlıyayıp modu tekrar kurdunmu ?EW'L'G;; yazdı: Cum Şub 01, 2019 6:03 pm CSDurağında bir cvar varmış sanırım basebuilder mod kullanıyorum zombi takımı insanları öldürdükten sonra tamamen herkes t oluyor ve round time bitmeden takımlar dengelenmiyor yani kazanan belli olmuyor cvarı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
CSDuragi bazlı olduğunu zannetmiyorum. Eksik bir şey kurmuş olabilir misiniz? Mesela takım dengelemeyi açık bırakıp modun kendi dengelemesinin önüne geçmiş olabilirsiniz. Modu bilmediğim için net bir şey diyemem.
| Linklerini gizle |
-
Emre Gezer
Takım sıkıntısı
Muhtemelen kurduğunuz mod ile serverin ayarlarından biri çakışma yapıyor. Modu kapatıp, takımlardan biri ölünce yeni el başlıyor mu kontrol edermisiniz
| Linklerini gizle |
-
EW'L'G;;
Takım sıkıntısı
Benim aklımada aynı fikir geldi fakat modda sıkıntı ykYek'-ta yazdı: Cum Şub 01, 2019 9:39 pmBu çok saçma olur.ShooTeR yazdı: Cum Şub 01, 2019 8:56 pmServeri sıfırlıyayıp modu tekrar kurdunmu ?EW'L'G;; yazdı: Cum Şub 01, 2019 6:03 pm CSDurağında bir cvar varmış sanırım basebuilder mod kullanıyorum zombi takımı insanları öldürdükten sonra tamamen herkes t oluyor ve round time bitmeden takımlar dengelenmiyor yani kazanan belli olmuyor cvarı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
CSDuragi bazlı olduğunu zannetmiyorum. Eksik bir şey kurmuş olabilir misiniz? Mesela takım dengelemeyi açık bırakıp modun kendi dengelemesinin önüne geçmiş olabilirsiniz. Modu bilmediğim için net bir şey diyemem.
| Linklerini gizle |