ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:45 pm
CSDTracker diyerek fitili ateşliyor ve kaçıyorum.
Ateşlenmeli ancak yön alan sunucularla, biz kendi yağında kavrulan sunucular nasıl rekabet edeceğiz onu kestiremiyorum.
Onlar birinci sizin sonuncu olacaksınız.Ondan sonra vay onların serveri nasıl 1 inci oluyorda bizim server full dolu iken yerlerde geziyor diye tartışma çıkacak şahsen benim görüşüm gereksiz olarak varsayım yönündedir.
ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:48 pm
Çok basit, yön alan sunucular bostlu olduğundan dolayı alınmayacak sisteme. Alınacaksa da yönlü sunucuların ranklarının düşüşleri yavaş olacak.
Gametracker'da yön hizmeti mevcut ama dolar bazından ve slot başı farklı fiyatlandırma var tabi csdurağında yasakmı bilemem
ulyoS yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:45 pm
CSDTracker diyerek fitili ateşliyor ve kaçıyorum.
Ateşlenmeli ancak yön alan sunucularla, biz kendi yağında kavrulan sunucular nasıl rekabet edeceğiz onu kestiremiyorum.
Onlar birinci sizin sonuncu olacaksınız.Ondan sonra vay onların serveri nasıl 1 inci oluyorda bizim server full dolu iken yerlerde geziyor diye tartışma çıkacak şahsen benim görüşüm gereksiz olarak varsayım yönündedir.
Kaçınılmaz olarak isyan çıkacaktır. Diyelim ki yön alan sunucular sıralamadan çıkarıldı, o vakit 300 TL veripte sıralamadan soyutlanmak onlarda da isyan oluşturacak.
Gozyasi` yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:47 pm
Kaçınılmaz olarak isyan çıkacaktır. Diyelim ki yön alan sunucular sıralamadan çıkarıldı, o vakit 300 TL veripte sıralamadan soyutlanmak onlarda da isyan oluşturacak.
Aynen öyle biz boşunamı 300 tl veriyoruz'da orada yer alamıyoruz diye isyan çıkar bence gereksiz bir olay söylediğiniz şey önceki alanlarda suç alıyorlar fake bottan ban yiyorlar
Aynen söylediğiniz gibi o zaman yön için para verenler boşa vermiş olacak. En başta ben zaten isyan ederim sonuçta dışlanmış gibi olunur sonuçta bizde CSD üyesiyiz ama bakalım umarım gerekli açıklamayı yakında yaparlar
İngilizcem olmadığı için gametracker ban cözum konusu acamıyorum yardımcı olacak varmı metın hazırlayacak ben serverlerıme 3 den fazla fake bot dahi atmam oda bilgi için atarım ama bunu anlamıs degılım yön alacagım yön süresi yaklasıyor NR yazıyor serverde
MarkWeLL yazdı: Çrş Oca 30, 2019 5:51 pm
Merhaba arkadaslar ben serverimi bugun cs70 e tasidim fakat gametrackerde alirken takip etmedim bugun baktigimda NR yaziyor yardimci olabilirmisiz
Senden önce Bendeydi ora gt benim üzerime kayıtlı bendede banlıydı
anladım kardesım o zaman senden oncekı kısı banlattı heralde
Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 30, 2019 8:30 pm
@Serhat Öndeş peki ban yememek için dikkat etmeniz gerekenler neler tam olarak? Herkes göz önünde bulundurur bu konuyu
Zaten orada mevcut.
Spec botun yerine Akıllı spec bot daha mantıklıdır.
Aynı ip üzerinden giriş engelleme