Özcan Örs yazdı: Çrş Oca 30, 2019 8:30 pm
@Serhat Öndeş peki ban yememek için dikkat etmeniz gerekenler neler tam olarak? Herkes göz önünde bulundurur bu konuyu
Zaten orada mevcut.
Spec botun yerine Akıllı spec bot daha mantıklıdır.
Aynı ip üzerinden giriş engelleme
@Serhat Öndeş kardeşim dedigin linkten gereklı bılgılerı verip talep açtım ne zaman donus yaparlar bılmem server içinde akıllı bot olsun fake bot olsun hepsı devre dışı umarım sorunu cozerler banı kaldırırlar
Özcan Örs yazdı: Prş Oca 31, 2019 10:29 am
Bunu da en iyi şekilde ifade edecek birisi lazım oda aslan gibi sırtlan gibi @Serhat Öndeş kardeşimiz yapabilir ancak gt yetkililerin kankası
Kankası filan değilim lakin açtığım talepleri karşılıksız bırakmıyorlar toplu banı ancak Ömer bey açar
Bunu da en iyi şekilde ifade edecek birisi lazım oda aslan gibi sırtlan gibi @Serhat Öndeş kardeşimiz yapabilir ancak gt yetkililerin kankası
Kankası filan değilim lakin açtığım talepleri karşılıksız bırakmıyorlar toplu banı ancak Ömer bey açar
Kardesim ban kaldirma bilgilerini ve metni gonderdim ban kaldirma linkinden ne zaman donuş yaparlar
Size attığım konuda extra yazı eklemeyiniz diye not düşmüştüm lakin siz eklemişsiniz server ismide okunaklı değil yabancı karekter var üzgünüm ama bu banı açmazlar.
Konuya 48 saat içinde müdahale eder eğer o süre zarfında değişiklik olmaz ise 5-7 gün arasına alır.7 gün içinde açılmaz ise o ban kalkmaz
Peki neden böyle bir girişim olmuyor ki toplu ban açma konusunda