Gametracker Nr Hakkinda.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Gametracker Nr Hakkinda.
Merhaba arkadaslar ben serverimi bugun cs70 e tasidim fakat gametrackerde alirken takip etmedim bugun baktigimda NR yaziyor yardimci olabilirmisiz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Gametracker Nr Hakkinda.
Şuraya talep göndermen lazım > https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=146548
Ancak ben 2 kez talep gönderdim. İlkinde 18 gün sonra reddedildi. Son isteğimde 17 gün sonra reddedildi. Yani pek açma tarafında değiller.
Ancak ben 2 kez talep gönderdim. İlkinde 18 gün sonra reddedildi. Son isteğimde 17 gün sonra reddedildi. Yani pek açma tarafında değiller.
Linklerini gizle |
Gametracker Nr Hakkinda.
NR ama kalıcı banmı yoksa daha önce kullananan kişinin serveri erişme kapattığımı yazıyor onu kontrol edin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Gametracker Nr Hakkinda.
Nerden kontrol edicem reis sadece nr yaziyorSerhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:02 pm NR ama kalıcı banmı yoksa daha önce kullananan kişinin serveri erişme kapattığımı yazıyor onu kontrol edin
Linklerini gizle |
Gametracker Nr Hakkinda.
Ben kontrol ettim.”This server has been detected to report fake or
idle clients and it is not eligible to be ranked.” Fake oyunculardan ötürü kalıcı ban yemiş daha önce bir konu üzerinde belirtiğim hüsusları uygularsanız belki çözüm olur.
idle clients and it is not eligible to be ranked.” Fake oyunculardan ötürü kalıcı ban yemiş daha önce bir konu üzerinde belirtiğim hüsusları uygularsanız belki çözüm olur.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker Nr Hakkinda.
Yanlış anlamayın ama böylesine el değiştiren "kiralık" sunucularda kalıcı ban atmaları bana pek mantıklı gelmiyor. Yani artık GTR nin ciddiyeti kalmadı benim gözümde.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Gametracker Nr Hakkinda.
Biz ciddiye alıyoruzGozyasi` yazdı: Çrş Oca 30, 2019 6:34 pm Yanlış anlamayın ama böylesine el değiştiren "kiralık" sunucularda kalıcı ban atmaları bana pek mantıklı gelmiyor. Yani artık GTR nin ciddiyeti kalmadı benim gözümde.

Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Gametracker Nr Hakkinda.
Ateşlenmeli ancak yön alan sunucularla, biz kendi yağında kavrulan sunucular nasıl rekabet edeceğiz onu kestiremiyorum.
Linklerini gizle |
-
Gametracker Nr Hakkinda.
Çok basit, yön alan sunucular bostlu olduğundan dolayı alınmayacak sisteme. Alınacaksa da yönlü sunucuların ranklarının düşüşleri yavaş olacak.
Linklerini gizle |