cs 1.6 server atma ve win7 ile ilgili bazı hatalar. Yardımcı olur musunuz?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Merhaba
Oyunu bir çok kez kurdum kaldırdım fakat hiçbir yükleme ile botlarla dahi açabilmiş değilim.
İlk olarak best3.mdl diye bir eksik dosya hatası verdi.
Başka bir cs 1.6 kurunca o gitti yerine hl. çalışmayı durdurdu hatası verdi. Sonra siyah ekran geldi. Ardından oyuna çift tıklayıp açtığımda ana menüde dondu kaldı ve pc yi yeniden başlatmam gerekti.
En son sorunsuz kurulu olan bir pc'den tüm kurulmuş dosyaları aldım ve kendi bilgisayarımda C'ye kopyaladım. Oyunu açıyor bu seferde ne server'a giriyor ne de botlarla oyun açıyor.
Server'a bağlanamadı hatası veriyor. Ama oyundan da atmıyor.
Şu oyunu diğer arkadaşlarımında bilgisayarına kurarak sorunsuz bir şekilde nasıl oynarım?
En sağlıklı Windows sürümü nedir?
Oyunu bir çok kez kurdum kaldırdım fakat hiçbir yükleme ile botlarla dahi açabilmiş değilim.
İlk olarak best3.mdl diye bir eksik dosya hatası verdi.
Başka bir cs 1.6 kurunca o gitti yerine hl. çalışmayı durdurdu hatası verdi. Sonra siyah ekran geldi. Ardından oyuna çift tıklayıp açtığımda ana menüde dondu kaldı ve pc yi yeniden başlatmam gerekti.
En son sorunsuz kurulu olan bir pc'den tüm kurulmuş dosyaları aldım ve kendi bilgisayarımda C'ye kopyaladım. Oyunu açıyor bu seferde ne server'a giriyor ne de botlarla oyun açıyor.
Server'a bağlanamadı hatası veriyor. Ama oyundan da atmıyor.
Şu oyunu diğer arkadaşlarımında bilgisayarına kurarak sorunsuz bir şekilde nasıl oynarım?
En sağlıklı Windows sürümü nedir?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CSDuragi'nin 1.6'sını indirmeyi denediniz mi? https://csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html
Linklerini gizle |
-
Hocam hemen deneyip sonucu yazayım buraya.
Mutlaka bir hata çıkacaktır win 7 de.
Mutlaka bir hata çıkacaktır win 7 de.
Linklerini gizle |
-
Hocam indirdim ve hiç sorunsuz hem server a girdim hem botlarla açabildim.Emre Gezer yazdı: Cum Oca 25, 2019 11:41 pm CSDuragi'nin 1.6'sını indirmeyi denediniz mi? https://csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html
Şimdi iki sorum var sadece.
Map çok az hali hazırdaki hali ile. Nereden indirip içine atmamı öneririniz?
İkinci olarak da başka bilgisayardaki arkdaş grubu ile online olarak kendi kuracağımız haritada nasıl oynarız?
Sanırım hamachi indirmek gerekecek.
Bunlarda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Linklerini gizle |
-
1. https://maps.cs-bg.info genellikle bu siteyi kullanıyorum buradan indirme yapabilirsiniz.3250 yazdı: Cum Oca 25, 2019 11:54 pmHocam indirdim ve hiç sorunsuz hem server a girdim hem botlarla açabildim.Emre Gezer yazdı: Cum Oca 25, 2019 11:41 pm CSDuragi'nin 1.6'sını indirmeyi denediniz mi? https://csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html
İkinci olarak da başka bilgisayardaki arkdaş grubu ile online olarak kendi kuracağımız haritada nasıl oynarız?
2. https://www.youtube.com/watch?v=n63cfQJisg4 Şurada genç bir arkadaşımız anlatım yapmış.
Linklerini gizle |
-
maplar çok iyi oldu teşekkür ederim.Emre Gezer yazdı: Cmt Oca 26, 2019 12:01 am1. https://maps.cs-bg.info genellikle bu siteyi kullanıyorum buradan indirme yapabilirsiniz.3250 yazdı: Cum Oca 25, 2019 11:54 pmHocam indirdim ve hiç sorunsuz hem server a girdim hem botlarla açabildim.Emre Gezer yazdı: Cum Oca 25, 2019 11:41 pm CSDuragi'nin 1.6'sını indirmeyi denediniz mi? https://csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html
2. https://www.youtube.com/watch?v=n63cfQJisg4 Şurada genç bir arkadaşımız anlatım yapmış.
linkteki arkadaşın anlattığı çok çetrefilli ve sanırım benim istediğimden fazlası da var orada.
Online oynamak konusunda yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Hamachiye gerek yok.
IP adresinin portunu tcp yada udp hangisiyse bunu dışarı açman gerekiyor sadece...
Bunun erişimini açtıgında ip adresini arkadaşlarına vericeksin onlarda connect yapabilicek bu kadar basit.
IP adresinin portunu tcp yada udp hangisiyse bunu dışarı açman gerekiyor sadece...
Bunun erişimini açtıgında ip adresini arkadaşlarına vericeksin onlarda connect yapabilicek bu kadar basit.
Linklerini gizle |
-
Hocam nasıl yapılacağını anlatarak biraz daha açar mısınız?ShooTeR yazdı: Cmt Oca 26, 2019 1:47 am Hamachiye gerek yok.
Bilgisayarımın ağ ayarlarından mı yapacağım yoksa oyun içinden mi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Google'a modeminin markasi ne ise diyelim (örn olarak) benim modemim td-w9970 google'a td-w9970 port açma yazarsam nasıl port açacağının videosunu bulursun.3250 yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:03 amHocam nasıl yapılacağını anlatarak biraz daha açar mısınız?ShooTeR yazdı: Cmt Oca 26, 2019 1:47 am Hamachiye gerek yok.
Bunu kendi modeminlede yapıcaksın tekrar örn olarak.
Airties modem kullanıyorsan airties modeli diyelim airties 320 port açma diye videosunu açıp izlersen yaparsın.
Sonrasında ipimne.com'dan ipni arkadaşlarına vericeksin sw açık iken onlarda girebilicek
Linklerini gizle |
-
Çok teşekkür ederim. Deneyip tekrar dönüş yapacağım.ShooTeR yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:27 amGoogle'a modeminin markasi ne ise diyelim (örn olarak) benim modemim td-w9970 google'a td-w9970 port açma yazarsam nasıl port açacağının videosunu bulursun.3250 yazdı: Çrş Oca 30, 2019 12:03 amHocam nasıl yapılacağını anlatarak biraz daha açar mısınız?ShooTeR yazdı: Cmt Oca 26, 2019 1:47 am Hamachiye gerek yok.
Bunu kendi modeminlede yapıcaksın tekrar örn olarak.
Airties modem kullanıyorsan airties modeli diyelim airties 320 port açma diye videosunu açıp izlersen yaparsın.
Sonrasında ipimne.com'dan ipni arkadaşlarına vericeksin sw açık iken onlarda girebilicek
Bu işlem güvenlik olarak bir sıkıntıya sebep olur mu?
Linklerini gizle |