Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yurt dışı para yatırma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Enes Berke yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:34 pm
ShooTeR yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:49 pm
Enes Berke yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:28 pm 1 - Western Union Şeklinde Alman Daha Sağlıklı Olur
2 - @PaZee Bey Artık Sizleri Burada Görebilicekmiyizz :D
Western Union ile gönderim alırsa hem gönderenden hemde gönderilen ücreti alandan ücret alıyorlar + cok karıştırıyorlar olayı uzun süre bankada bekliyorsun :/
Nedense Ben Hiç Böyle Bisey Yaşamadım Bazen Yurt Dışına freelance grafik yaptığım oluyor adam atıyor western ile attıktan 5 dk sonra para hesabimda oluyordu
Az sallada martılarda faydalansın git önce salladığın şeyi iyice bir araştır kimse öyle dakikalar arası işlem için o kadar para ödemez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Yeni panel ile birlikte Ömer TELLİ bunada bir çare bulsa?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Emre Gezer yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:46 pm

Western Union ile gönderim alırsa hem gönderenden hemde gönderilen ücreti alandan ücret alıyorlar + cok karıştırıyorlar olayı uzun süre bankada bekliyorsun :/
Nedense Ben Hiç Böyle Bisey Yaşamadım Bazen Yurt Dışına freelance grafik yaptığım oluyor adam atıyor western ile attıktan 5 dk sonra para hesabimda oluyordu
Az sallada martılarda faydalansın git önce salladığın şeyi iyice bir araştır kimse öyle dakikalar arası işlem için o kadar para ödemez.
Neyi sallasın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MysterY
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen MysterY »

Enes Berke yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:28 pm 1 - Western Union Şeklinde Alman Daha Sağlıklı Olur
2 - @PaZee Bey Artık Sizleri Burada Görebilicekmiyizz :D
Peki enes bana söylermisin nasıl yapabiliriz bu işi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Enes Berke »

Emre Gezer yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:46 pm

Bak Kardeşim Sana Ilk Önce Seninle Alakası Olmayan Konulara Mesaj Atmamani Öneririm 2. Onerim Ise Buyuklerine Saygılı Olmandır Bak Kardeşim Ben Bu Isı Yıllardır Yapıyorum Yıllardır Bu Sektördeyim Bunu Bilmem Kadarda Normal Birşey Yoktur Forumdaki Ben Neden Insanların Faydalanacağı Birşey Için Yalan Konuşayım ? Veya Bilmediğim Bir Konu Için Çok Biliyomus Gibi Bir Mesaj Atayim Biraz Düşünmeni Tavsiye Ederim Ve Ayrıca Forumdaki Uslubunuda Değiştirmen Senin Yararına Olacaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen omar »

Enes kardeşim beni yanlış anlamada, ben uzun yıllar fasta yaşadım babam paramı dolar bazında Western union olarak gönderiyor 250 $ babam gönderiyor 1000$ Mafia alıyor 30 yada 40 dolar Western union alıyor paralar gemiyle geldiği içinde sürüyor 1 hafta kadar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Emre Gezer »

omar yazdı: Prş Oca 03, 2019 9:25 pm Enes kardeşim beni yanlış anlamada, ben uzun yıllar fasta yaşadım babam paramı dolar bazında Western union olarak gönderiyor 250 $ babam gönderiyor 1000$ Mafia alıyor 30 yada 40 dolar Western union alıyor paralar gemiyle geldiği içinde sürüyor 1 hafta kadar.
Kral dur ben karışmıyorum bilgilendirip IQ yükseltme internetten gördüğü bilgiyle kalsın nasılsa yıllardır uğraşıyor 5 dakikaymış peeh.(!).

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Yurt dışı para yatırma

Mesaj gönderen Enes Berke »

omar yazdı: Prş Oca 03, 2019 9:25 pm Enes kardeşim beni yanlış anlamada, ben uzun yıllar fasta yaşadım babam paramı dolar bazında Western union olarak gönderiyor 250 $ babam gönderiyor 1000$ Mafia alıyor 30 yada 40 dolar Western union alıyor paralar gemiyle geldiği içinde sürüyor 1 hafta kadar.
Şimdi Bak Dostum Ben Yorumları Bi Defa Daha Okudum Anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz konu para kesilmesi para Tabiki de kesiliyor bunu ben zaten biliyorum ama ben çalıştığım kişiye para kesimi oluyor ona gore yatırın diye tembihliyorum Ama Paranın 5 Dk da Hesabimda Olması Konusunda Ciddiyim Evet Paralar Gemilerle Geliyor Olabilir Ama Sonuçta Benim Hesabıma Parayı Yatırsalar Bile O Para Zaten Onlara Gelicektir Neyse Ben Konuyu Daha Fazla Bulandirmak Istemiyorum Onun Için Daha Fazla Konuşmayalım Belli Olmaz Belkide Benden Daha Iyi Biliyor Olabilirsiniz Onun Için Kusura Bakmayın

Iyi Forumlar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala