Merhaba degerli arkadaslar hayirli gunler ben süperonline aboneligim vardi ping sorunu yuzunden iptal ettim türknet e gectim 2 gün sikintisiz kullandim fakat dün sabah actim adsl ve internet isiklari yoktu 1 gün boyunca gelmedi isik ariza talebi olusturdum beklemedeyim sizlere sorum şu sizce hayatimin hatasinimi yaptim turknet e gecmekle ??
MarkWeLL yazdı: Pzt Ara 31, 2018 1:29 pm
Merhaba degerli arkadaslar hayirli gunler ben süperonline aboneligim vardi ping sorunu yuzunden iptal ettim türknet e gectim 2 gün sikintisiz kullandim fakat dün sabah actim adsl ve internet isiklari yoktu 1 gün boyunca gelmedi isik ariza talebi olusturdum beklemedeyim sizlere sorum şu sizce hayatimin hatasinimi yaptim turknet e gecmekle ??
Gayet iyi yapmışsınız o düzelir sabırla sorunun çözüme kavuşmasını bekleyeceksiniz bu 3-5 iş günü içinde çözümlenir lakin verilen hizmet o günler arasında çözümlenmez ise Btk kaydı oluşturmanızı eğer'ki neyi nasıl yazacağınızı bilmiyor iseniz yazım konusunda yardımcı olurum
1.5 yıldır türknetteyim gayet memnunum canlı destek dendiği gibi yok ancak arıza istek talebine aynı gün içinde yanıt veriyolarlar bolgende alyapı calışması olabilir altyapı calişması olacağı zaman mailden bildiriyolar saatini ve gününü
Olumlu yorumlariniz icin tesekurler arkadaslar ariza kaydina donus yapildi bağlantının santralden ankastreye kadar olan kablo, saha dolabı, dağıtım kutusu kontrol edilecekmis
MarkWeLL yazdı: Pzt Ara 31, 2018 3:17 pm
Olumlu yorumlariniz icin tesekurler arkadaslar ariza kaydina donus yapildi bağlantının santralden ankastreye kadar olan kablo, saha dolabı, dağıtım kutusu kontrol edilecekmis
Kontrole tt ekibi gelicek + kontrol derken gelip bakmiyorlar hat degerlerini kontrol ediyorlar sadece ttnin yapacağı bu bilgin olsun