Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sizce hatalimiyim <İnternet Hk>

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

Mesaj gönderen MarkWeLL »

Merhaba degerli arkadaslar hayirli gunler ben süperonline aboneligim vardi ping sorunu yuzunden iptal ettim türknet e gectim 2 gün sikintisiz kullandim fakat dün sabah actim adsl ve internet isiklari yoktu 1 gün boyunca gelmedi isik ariza talebi olusturdum beklemedeyim sizlere sorum şu sizce hayatimin hatasinimi yaptim turknet e gecmekle ??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

MarkWeLL yazdı: Pzt Ara 31, 2018 1:29 pm Merhaba degerli arkadaslar hayirli gunler ben süperonline aboneligim vardi ping sorunu yuzunden iptal ettim türknet e gectim 2 gün sikintisiz kullandim fakat dün sabah actim adsl ve internet isiklari yoktu 1 gün boyunca gelmedi isik ariza talebi olusturdum beklemedeyim sizlere sorum şu sizce hayatimin hatasinimi yaptim turknet e gecmekle ??
Gayet iyi yapmışsınız o düzelir sabırla sorunun çözüme kavuşmasını bekleyeceksiniz bu 3-5 iş günü içinde çözümlenir lakin verilen hizmet o günler arasında çözümlenmez ise Btk kaydı oluşturmanızı eğer'ki neyi nasıl yazacağınızı bilmiyor iseniz yazım konusunda yardımcı olurum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yanliz turknet ariza talepleriyle çok fazla ilgili degil diye biliyorum ben g.o simdiden :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

1.5 yıldır türknetteyim gayet memnunum canlı destek dendiği gibi yok ancak arıza istek talebine aynı gün içinde yanıt veriyolarlar bolgende alyapı calışması olabilir altyapı calişması olacağı zaman mailden bildiriyolar saatini ve gününü

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

Mesaj gönderen MarkWeLL »

Olumlu yorumlariniz icin tesekurler arkadaslar ariza kaydina donus yapildi bağlantının santralden ankastreye kadar olan kablo, saha dolabı, dağıtım kutusu kontrol edilecekmis

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

MarkWeLL yazdı: Pzt Ara 31, 2018 3:17 pm Olumlu yorumlariniz icin tesekurler arkadaslar ariza kaydina donus yapildi bağlantının santralden ankastreye kadar olan kablo, saha dolabı, dağıtım kutusu kontrol edilecekmis
Kontrole tt ekibi gelicek + kontrol derken gelip bakmiyorlar hat degerlerini kontrol ediyorlar sadece ttnin yapacağı bu bilgin olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala