Pluginler hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
Pluginler hakkında
Pluginci arkadaslara soruyorum servere kaç taneden fazla plugin eklersek sorun oluşturur? Ufak çaplı pluginlerin fazla olması sorun oluşturur mu sizce?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Pluginler hakkında
Sayı farketmez önemli olan hepsinin sıkıntısız belli bir algoritma düzeninde çalışması.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Pluginler hakkında
Bence de sayısının bi önemi yok 30 tane eklentiyi tek eklentide de birlestirirsin ama dendiği gibi sorunsuz temiz sekilde kodlanmıs eklentiler olmalı
Linklerini gizle |
Pluginler hakkında
Düzgün çalışan ve birbiri ile senkronizasyonlu eklentiler yüklemeniz gerekli.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Pluginler hakkında
Eklentileri yüklerken dikkat et en ufak hata bile bazen sıkıntı çıkarır
Diyelim ki sen yükledin hepsini ama sw çok kasıyor o zaman sıkıntı
Ping ve lag yaratıcı durumlar olabilir ayrıca server stats bakıp CPU değerini çok geçmeyecek şekilde yapmalısın
Ağır modlarda bile CPU Değerini 35 olarak alıyorum en fazla ona göre eklentileri ayarla (Kastırmasın)
Ayrıca model vs çok ekleme eklentilerle beraber üst üste binerse eğer sw ye hiçbir şey yüklüyemezsin 512 MB Limitini geçer
Eğer bir sıkıntı olur ya da detaylı bir şekilde konuşmak istersen açığım , gelirim.
İyi Forumlar
Diyelim ki sen yükledin hepsini ama sw çok kasıyor o zaman sıkıntı
Ping ve lag yaratıcı durumlar olabilir ayrıca server stats bakıp CPU değerini çok geçmeyecek şekilde yapmalısın
Ağır modlarda bile CPU Değerini 35 olarak alıyorum en fazla ona göre eklentileri ayarla (Kastırmasın)
Ayrıca model vs çok ekleme eklentilerle beraber üst üste binerse eğer sw ye hiçbir şey yüklüyemezsin 512 MB Limitini geçer
Eğer bir sıkıntı olur ya da detaylı bir şekilde konuşmak istersen açığım , gelirim.
İyi Forumlar
Linklerini gizle |