SpoRTeR yazdı: Cum Ara 14, 2018 11:46 pm
Türknet hakkında bi bilgisi olan varmı neti kaç gün içinde gelip eve kuruyolar fln her hangi bi kesilme oluyor mu nasıl bişe yani
Merkezde isen 7 iş günün 3-5 iş günü arası gelip ekipler kurulum yapıyor. Merkezde değil isen 7 iş günü içerisinde kurulum yaparlar.
Canlı müş. hizmetleri yok. Csd gibi panellerinde ticketleşiyorsunuz. akn siz hizmetleri var. Ve genel arıza olmadan kesintiler yaşanmıyor pek fazla. olsada anlık kesintiler oluyor ve Bakım yapılacağı zaman size haber vermekteler. ve diğer bir eksisi up hızı yok denilecek kadar az olabiliyor. Gerisini turk.net ten halledebilirsiniz.
Arkadaşlar 1 hafta kadar oncesinden TurkTelekom Limitsiz internete geçiş yapti ve önceden 6 mbps yi gecemezdi gecerse internetimde kopmalar olurdu. Şuan 8 mbps (paket hizim) tam vermişler nasil oluyor bu iş dowload hizini gorunce şaşirdim
BY FURKAN ! yazdı: Prş Ara 27, 2018 11:25 pm
Arkadaşlar 1 hafta kadar oncesinden TurkTelekom Limitsiz internete geçiş yapti ve önceden 6 mbps yi gecemezdi gecerse internetimde kopmalar olurdu. Şuan 8 mbps (paket hizim) tam vermişler nasil oluyor bu iş dowload hizini gorunce şaşirdim
BY FURKAN ! yazdı: Prş Ara 27, 2018 11:25 pm
Bulundugum yer 16 desteklemesine ragmen bana illa desteklemiyr diyen tt 12 mbps hıza zorla yukselttirdim ve akn kalkmasina ragmen 14 15 almam gerekirken hayla 11-12 alıyorum
Bende daha önce süperonline akkli paketlerini kullaniyordum 2 gün önce türknet e gectim hizindanda memnunum superonlinede cs de aldigim ping ve laglar burda yok en dusuk ping 40 ila 57 arasinda oyun içi 100 mpbs kadar hizi var ama daha goremedik adsl hizmetini kullaniyorm akk yok akn yok 65 lira modem kurulumumu kendim yaptim turknet onayladi
Merhaba, arkadaşlar öncelikle herkezin yilbaşini can'ı gönülden kutlarim.
Şuan Kablonet internet paketleri web sitesinde guncellenmiş paketlere baktim gerçekten süper paketler fiyatlari çok daha ucuz. AKN'de kalkmiş kablonette.