Eklenti hatalı durumda
Moderatör: Moderatörler
-
İmam-POWER
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Eklenti hatalı durumda
eklentiler-pluginler/crosshair-stilleri ... 31542.html
1 - Bu eklentiyi kurduğumda server ısınma turu kadar çökmedii, ısınma turu bitince server çoktü.
2 - Menüden Seçim yapsamda crosshair gözükmüyor.
verdiği hata : L 07/12/2018 - 21:32:48: (map "csgo_dust2sky") PF_MessageBegin_I: New message started when msg '78' has not been sent yet
yardımlarınızı bekliyorum.
@Yek'-ta
1 - Bu eklentiyi kurduğumda server ısınma turu kadar çökmedii, ısınma turu bitince server çoktü.
verdiği hata : L 07/12/2018 - 21:32:48: (map "csgo_dust2sky") PF_MessageBegin_I: New message started when msg '78' has not been sent yet
@Yek'-ta
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Eklenti hatalı durumda
Diğer eklentileri kaldırarak bir dene. Belki çakışma gibi bir durum yapıyor olabilir.Emree. yazdı: Cum Ara 07, 2018 9:40 pm eklentiler-pluginler/crosshair-stilleri ... 31542.html
@Yek'-ta
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Eklenti hatalı durumda
Yanı kaldırdım diyelim çalıştı. Geri kurduğumda yine çökmiyecek mi?Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ara 08, 2018 1:15 amDiğer eklentileri kaldırarak bir dene. Belki çakışma gibi bir durum yapıyor olabilir.Emree. yazdı: Cum Ara 07, 2018 9:40 pm eklentiler-pluginler/crosshair-stilleri ... 31542.html
@Yek'-ta
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Eklenti hatalı durumda
Sanırsam eklenti return komutuyla süreklilik sağlanmış ondan dolayısıyla çok hızlı yapıyor işleri ısınma turunun hemen bitmesinden sonra çok hızlı olduğu için çökmüş lag girmesin vs diye
Anladığım kadarıyla
Anladığım kadarıyla
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Eklenti hatalı durumda
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Eklenti hatalı durumda
Dedicated serverde deniyebilirsin
Ama 1.8.3 ayarlama falan yapman lazım
İşte diyorum ya Test server olsa keşke
Ama 1.8.3 ayarlama falan yapman lazım
İşte diyorum ya Test server olsa keşke
| Linklerini gizle |
Eklenti hatalı durumda
Eklentinin içerisinde cross görülsün diye saniyede birden çok kez aynı işlemi yapacak fonksiyonlar var. Bunlarda işlem yükü oluşturacak elbette. Ondan dolayı sen diğer eklentilerini kapatman gerekli eklentide sorun olup olmadığını görmen için.
Eklentiyi inceledim eklentide round ile ilgili bir tanımlama yok.
Biz eklentinin onayını vermiş ve çalıştığına kanaat getirmişiz onaylarken.
Eklentiyi inceledim eklentide round ile ilgili bir tanımlama yok.
Biz eklentinin onayını vermiş ve çalıştığına kanaat getirmişiz onaylarken.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Eklenti hatalı durumda
@Taha Demirbaş
Return plugin continue kısmını sildim oralarda hata veriyordu zaten bu çökmeyi engellermi acaba smayı attım
Return plugin continue kısmını sildim oralarda hata veriyordu zaten bu çökmeyi engellermi acaba smayı attım
| Linklerini gizle |
Eklenti hatalı durumda
Bahsettiğim public orası fakat yine aynı işlemi yapacaktır. Çökme konusuna gelirsek return komudu eklentinin devam etmesini sağlamış. Fakat zaten public'e HANDLED komutu verilsede saniye içerisinde tekrardan başlatılmakta.123emrullah1234 yazdı: Cmt Ara 08, 2018 1:27 pm @Taha Demirbaş
| Linklerini gizle |