Yeni panelde ödeme sistemi talebi
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : 0nurd0gann
- Gönderilme zamanı: : Prş Kas 15, 2018 3:06 pm
- Oylama: :
- 'Squeezy, -Annihilation-, 0nurd0gann, 173csd, ADOW, Ahmet ♕, Ayaz Hepyek, BY FURKAN !, ByBuLuT ☪, Cikss, Colditz, Emre Gezer, Fatih ~ EjderYa, GWGaming, Gozyasi`, KG51, Kralking, ManhattanGaming, MertMatin*, Network17, RuLet*, SIZOFREN HOLLANDALI, Soap Mactavish, SpoRTeR, StVaveyla, Tekken62, Ulu @ Team, YeKTaBEYy, aaaaaaa, amad, anni, blackhawkklan, ejderhareis-, erhaninan, ibrhmtpskl, leonhifi, oCezaMelegi, omar, omer1234m, specified, splendid, theWinter, tuscan, ulyoS, umutycel54, yamibakura, Özcan Örs, İmam-POWER
- Barbaros, By.King ►EmrullaH◄, Captan Price, Kalipso22, ShooTeR, omertas14544
- Status: : Yeni
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
5 aylik 1 yillik satin alimlar gelirse ipde satin alici sirasi olmak zorunda kalmasi gerekiyor.
İpyi satin almak icin siraya girenler.
Hosnut deil bence
İpyi satin almak icin siraya girenler.
Hosnut deil bence
Link: | |
Linklerini gizle |
0nurd0gann yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Merhabalar, CSDuragi yöneticilerinden 2019 panelde ödeme sistemine şöyle bir yenilik getirmelerini talep ediyorum;
aylık fatura ödemesi yapılabildiği gibi bunların 2 ay 3 ay 6 ay 1 yıl olarak ödeme seçeneklerinin olmasını ve toplu yapılan ödemelerde belli bir yüzdelik oranıyla indirim gelmesini talep ediyorum örneğin aylık fatura 100 lira, 3 aylık bir ödeme yaptığımızda 300 yerine 270 olarak ödüyebilelim. Aradaki farkların bir önemi olmadığını fakat böyle bir sistem olursa ödeme yaptığımızda gönlümüzün hoş olacağını düşünüyorum, teşekkürler.
HandSome yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Bence olmamalı. Çünkü bir kişi swsini aldı ve 5 aylık parasını verdi diyelim bundan hoşnut olmadı.ve ürün iptal ediyor fakat geriye para gelmiyor.
Toplu Ödeme Yapabilmek İçin Paneli En Az Bir Ay Kullanmış Olmak Gerekliliği Önce Sürülebilinir.
Diğer Bir Değişle İlk Ödeme Toplu Olarak Yapılınamaz.
Linklerini gizle |
-
Bencede hoş olurdu.. Bu sayede bir çok kullanıcının olumlu düşüncelerden dolayı bu sunuculara bağlığı artacaktır..
+1
+1

Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Öyle saldırı olur belki harcanma riski çok oluyor bence gayet mantıklı bir talep.Captan Price yazdı: Prş Kas 15, 2018 7:36 pm Bence saçma. Onun yerine panele paranı at hazırda beklet. Aylık yine aynı parayı çekicek. Aralarında bir fark yok.
Linklerini gizle |
-
-
-
+1Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum Kas 16, 2018 5:41 pm0nurd0gann yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Merhabalar, CSDuragi yöneticilerinden 2019 panelde ödeme sistemine şöyle bir yenilik getirmelerini talep ediyorum;
aylık fatura ödemesi yapılabildiği gibi bunların 2 ay 3 ay 6 ay 1 yıl olarak ödeme seçeneklerinin olmasını ve toplu yapılan ödemelerde belli bir yüzdelik oranıyla indirim gelmesini talep ediyorum örneğin aylık fatura 100 lira, 3 aylık bir ödeme yaptığımızda 300 yerine 270 olarak ödüyebilelim. Aradaki farkların bir önemi olmadığını fakat böyle bir sistem olursa ödeme yaptığımızda gönlümüzün hoş olacağını düşünüyorum, teşekkürler.HandSome yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Bence olmamalı. Çünkü bir kişi swsini aldı ve 5 aylık parasını verdi diyelim bundan hoşnut olmadı.ve ürün iptal ediyor fakat geriye para gelmiyor.
Toplu Ödeme Yapabilmek İçin Paneli En Az Bir Ay Kullanmış Olmak Gerekliliği Önce Sürülebilinir.
Diğer Bir Değişle İlk Ödeme Toplu Olarak Yapılınamaz.
Linklerini gizle |
-