Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni panelde ödeme sistemi talebi

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

ejderhareis-

Mesaj gönderen ejderhareis- »

👍 :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

5 aylik 1 yillik satin alimlar gelirse ipde satin alici sirasi olmak zorunda kalmasi gerekiyor.
İpyi satin almak icin siraya girenler.
Hosnut deil bence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

0nurd0gann yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Merhabalar, CSDuragi yöneticilerinden 2019 panelde ödeme sistemine şöyle bir yenilik getirmelerini talep ediyorum;
aylık fatura ödemesi yapılabildiği gibi bunların 2 ay 3 ay 6 ay 1 yıl olarak ödeme seçeneklerinin olmasını ve toplu yapılan ödemelerde belli bir yüzdelik oranıyla indirim gelmesini talep ediyorum örneğin aylık fatura 100 lira, 3 aylık bir ödeme yaptığımızda 300 yerine 270 olarak ödüyebilelim. Aradaki farkların bir önemi olmadığını fakat böyle bir sistem olursa ödeme yaptığımızda gönlümüzün hoş olacağını düşünüyorum, teşekkürler.
HandSome yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Bence olmamalı. Çünkü bir kişi swsini aldı ve 5 aylık parasını verdi diyelim bundan hoşnut olmadı.ve ürün iptal ediyor fakat geriye para gelmiyor.

Toplu Ödeme Yapabilmek İçin Paneli En Az Bir Ay Kullanmış Olmak Gerekliliği Önce Sürülebilinir.
Diğer Bir Değişle İlk Ödeme Toplu Olarak Yapılınamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

erhaninan

Mesaj gönderen erhaninan »

Bencede hoş olurdu.. Bu sayede bir çok kullanıcının olumlu düşüncelerden dolayı bu sunuculara bağlığı artacaktır..

+1 ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tuscan

Mesaj gönderen tuscan »

mantıklı. ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Soap Mactavish
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Terranova Clan

Mesaj gönderen Soap Mactavish »

Captan Price yazdı: Prş Kas 15, 2018 7:36 pm Bence saçma. Onun yerine panele paranı at hazırda beklet. Aylık yine aynı parayı çekicek. Aralarında bir fark yok.
Öyle saldırı olur belki harcanma riski çok oluyor bence gayet mantıklı bir talep.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

-Annihilation-

Mesaj gönderen -Annihilation- »

Bizde kabul edilmesini talep ediyoruz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ManhattanGaming

Mesaj gönderen ManhattanGaming »

Guzel dusunulmus :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

173csd

Mesaj gönderen 173csd »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum Kas 16, 2018 5:41 pm
0nurd0gann yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Merhabalar, CSDuragi yöneticilerinden 2019 panelde ödeme sistemine şöyle bir yenilik getirmelerini talep ediyorum;
aylık fatura ödemesi yapılabildiği gibi bunların 2 ay 3 ay 6 ay 1 yıl olarak ödeme seçeneklerinin olmasını ve toplu yapılan ödemelerde belli bir yüzdelik oranıyla indirim gelmesini talep ediyorum örneğin aylık fatura 100 lira, 3 aylık bir ödeme yaptığımızda 300 yerine 270 olarak ödüyebilelim. Aradaki farkların bir önemi olmadığını fakat böyle bir sistem olursa ödeme yaptığımızda gönlümüzün hoş olacağını düşünüyorum, teşekkürler.
HandSome yazdı: Prş Kas 15, 2018 4:50 pm Bence olmamalı. Çünkü bir kişi swsini aldı ve 5 aylık parasını verdi diyelim bundan hoşnut olmadı.ve ürün iptal ediyor fakat geriye para gelmiyor.

Toplu Ödeme Yapabilmek İçin Paneli En Az Bir Ay Kullanmış Olmak Gerekliliği Önce Sürülebilinir.
Diğer Bir Değişle İlk Ödeme Toplu Olarak Yapılınamaz.
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kralking

Mesaj gönderen Kralking »

Mantıklı iyi olur .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala