Gıyaseddin-keyhusrev yazdı: Cmt Kas 10, 2018 6:12 pm
Ipler birbirini takip ediyor mu ediyorsa mükemmel
123.123.123.1
123.123.123.2
123.123.123.3 şeklinde mi yoksa random mu veriyor.
sıralı vermez kurumsal olmadıkca. ama blok başı hep 35 le başlar
seypa yazdı: Cmt Kas 10, 2018 6:28 pm
Batı avrupa lokasyon, centos 6 64 bit
centos 6 ise openvz ile sanallaştırabilirsin. Kullanılabilir ek IP başına kaç dolar istiyor.
Ama yurtdışı lokasyon sunucu TR içi çok tercih edilmez tabi o ayrı mesele. pingler havada olur, web için SEO yararlı olmaz
centos 6 ise openvz ile sanallaştırabilirsin. Kullanılabilir ek IP başına kaç dolar istiyor.
Ama yurtdışı lokasyon sunucu TR içi çok tercih edilmez tabi o ayrı mesele.
Dostum ben kafadan sallama iş yapmam sen ikinci yorumunda baya bir sinirlendin bana. Sen vergi levhasıdır cartıdır ip blogudur felan zorlanıyor olabilirsin ama benim böyle bir hakkım var. Google otomatik olarak sanallaştırdıgın makineye senin yerine ip atıyor. Sen bulut sunucu mantığını kavrayamamışsın.
Ama yurtdışı lokasyon sunucu TR içi çok tercih edilmez tabi o ayrı mesele.
Dostum ben kafadan sallama iş yapmam sen ikinci yorumunda baya bir sinirlendin bana. Sen vergi levhasıdır cartıdır ip blogudur felan zorlanıyor olabilirsin ama benim böyle bir hakkım var. Google otomatik olarak sanallaştırdıgın makineye senin yerine ip atıyor. Sen bulut sunucu mantığını kavrayamamışsın.
Sinirlenecek bir şey yok neden sinirleneyim? Google IP'yi sunucuya havuzdan ücretsiz atıyor diyebilirsin, sen IP'yi normalde beleş bir şey zannediyorsan, o seni bağlar. sen 64gb'a 50 tane sanal sunucu deyince mortal kombatta gibisin yani. Kolay gelsin.