Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sanırım Tr de İlk :)

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

1 dolar çekiyor sonra geri iade ediyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Kod: Tümünü seç

Guncelleme:
p47 yani nonsteam userlerde girebilir artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

Tebrikler, cloud o kadar yaygınlaştı ki her şeyin ücretsizi var artık. Sinüsbot, steamcmd. Free kur gitsin.
Bir zamanlar 1gb usb flash bellek 100TL'di, şimdi 1TB 100 TL.

Dolara rağmen teknoloji ucuzluyor, veriler gelişiyor ve büyüyor. Verileri sığdırmak için 5 yeni datacenter açılıyor TR'ye.
O muhteşem Ipv4 adress bitiyor, bitmesi imkansız diye nitelendirilen Ipv6 adress geliyor TR'ye. Hey gidi günler hey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

@seypa bak işin içine rusları kattın giremedik servere bir türlü.

Dediğim eklenti ekte :)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

bozuk dostum :D versionlar uyuşmuyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Levelsiz yazdı: Cmt Kas 10, 2018 4:50 pm Tebrikler, cloud o kadar yaygınlaştı ki her şeyin ücretsizi var artık. Sinüsbot, steamcmd. Free kur gitsin.

Dolara rağmen teknoloji ucuzluyor, veriler gelişiyor ve büyüyor. Verileri sığdırmak için 5 yeni datacenter açılıyor TR'ye.
O muhteşem Ipv4 adress bitiyor, bitmesi imkansız diye nitelendirilen Ipv6 adress geliyor TR'ye. Hey gidi günler hey
bana 64 gb e kadar harici ssd disk tanıyor istesem 40-50 tane sanal sunucu açıp kiralayabilirim . 5 liradan bile kiralasam ayda 250 lira cep harçlıgı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

seypa yazdı: Cmt Kas 10, 2018 5:49 pm
Levelsiz yazdı: Cmt Kas 10, 2018 4:50 pm Tebrikler, cloud o kadar yaygınlaştı ki her şeyin ücretsizi var artık. Sinüsbot, steamcmd. Free kur gitsin.

bana 64 gb e kadar harici ssd disk tanıyor istesem 40-50 tane sanal sunucu açıp kiralayabilirim . 5 liradan bile kiralasam ayda 250 lira cep harçlıgı
64gb harici ssd disk'e 50 tane sanal sunucu kurabilme yeteneği. oh mis. hemde 5 TL. her sanal sunucu için dışarıya anons yapabilen 5 liralık ip'ler bloğu bile alsanız 5 liraya satıyorsanız zaten bir şey kazanmıyorsunuz :ugeek: :lol: yada ip kısmını unuttunuz.
Buda benim 500gb ssd diskli fiziksel sunucum. Sizin mantıkla 500 tane sanal sunucu kurabilirim oh mis. ip fiyatlarını unutmasak 10tlden satsak ayda 5bin tl oh mis.
anambabam.png
zaten hiç sorulara gerek yok değil mi?
sanallaştırabilecek altyapıda mı? wmware uyumlu mu? En önemlisi Ram miktarı yeter mi ram attırılabilir mi? işlemci? çift mi tek mi? kaç çekirdek? disk raid mi, raidse hangi türü? bandwith? traffic limit? cpu? firewallah ayarları, optimizasyon? stabilizasyon otomasyonları ve ayarları? support ticketları? satmak için vergi levhası? vergi levhası için bağkur ödemesi? bla bla bla.
ah yok sadece disk yeterliydi.

Ben yapıyorum o işi ve inanın o kadar kolay olmuyor o işler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Gıyaseddin-keyhusrev »

Ipler birbirini takip ediyor mu ediyorsa mükemmel
123.123.123.1
123.123.123.2
123.123.123.3 şeklinde mi yoksa random mu veriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Levelsiz yazdı: Cmt Kas 10, 2018 6:04 pm
seypa yazdı: Cmt Kas 10, 2018 5:49 pm

64gb harici ssd disk'e 50 tane sanal sunucu kurabilme yeteneği. oh mis. hemde 5 TL. her sanal sunucu için dışarıya anons yapabilen 5 liralık ip'ler bloğu bile alsanız 5 liraya satıyorsanız zaten bir şey kazanmıyorsunuz :ugeek: :lol: yada ip kısmını unuttunuz.
Buda benim 500gb ssd diskli fiziksel sunucum. Sizin mantıkla 500 tane sanal sunucu kurabilirim oh mis. ip fiyatlarını unutmasak 10tlden satsak ayda 5bin tl oh mis.
anambabam.png
zaten hiç sorulara gerek yok değil mi?
sanallaştırabilecek altyapıda mı? wmware uyumlu mu? En önemlisi Ram miktarı yeter mi ram attırılabilir mi? işlemci? çift mi tek mi? kaç çekirdek? disk raid mi, raidse hangi türü? bandwith? traffic limit? cpu? firewallah ayarları, optimizasyon? stabilizasyon otomasyonları ve ayarları? support ticketları? satmak için vergi levhası? vergi levhası için bağkur ödemesi? bla bla bla.
ah yok sadece disk yeterliydi.

Ben yapıyorum o işi ve inanın o kadar kolay olmuyor o işler.
hdd limitsiz ssd 64, gb 96 core 128gb vrama kadar izin veriyor 1 yıl boyunca

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

raid0 raid8 raid 10 desteği var 10gbit bandwitch

Link: