Dondurucu bomba sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
hiberix
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
hiberix yazdı: Cmt Eki 27, 2018 12:22 am Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
hiberix
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
ellerine saglık olmuş bomba patlıyor ama etki etmiyor ellerine sağlık.tekvatan yazdı: Cmt Eki 27, 2018 1:22 amhiberix yazdı: Cmt Eki 27, 2018 12:22 am Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
| Linklerini gizle |