Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Dondurucu bomba sıkıntısı

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
hiberix
Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen hiberix »

Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

hiberix yazdı: Cmt Eki 27, 2018 12:22 am Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
hiberix
Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen hiberix »

tekvatan yazdı: Cmt Eki 27, 2018 1:22 am
hiberix yazdı: Cmt Eki 27, 2018 12:22 am Herkeze merhaba arkadaşlar ben furien sw sahibiyim ve sw'de bomba modlarıyla birlikte dondurucu bombada kullanıyorum bomba güzel ama tek sıkıntısı bombanın atan kişiyede işelemesi mesela bomba modlarında haraket sensörlüye alınca bombayı atıyorum ve bazen unutuyorum yanından geçince patlıyor donuyorum düşünebiliyormusunuz sinir bozukluğunu sma'yı ekte paylaşıcam bu sorun için önerebileceğiniz bir çözüm varmı beyler şimdiden teşşekür ederim.
ellerine saglık olmuş bomba patlıyor ama etki etmiyor ellerine sağlık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala