Model yükleme sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
hiberix
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Model yükleme sıkıntısı
Tekrardan merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi sıkıntı belli 2 gün önce cs54 de yükleiğim modelleri şu an cs157 de yükleyemiyorum sürekli Dosya içeriği kontrol edilemediği için yüklenemedi. ne yaptım etdiysem hatadan kurtulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
RuLet*
Model yükleme sıkıntısı
Aynı sorunla karsılaştım
+
+
En son RuLet* tarafından Sal Eki 23, 2018 12:29 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
turhanreis07
Model yükleme sıkıntısı
Aynı hata bendede var tam silah modellerimi değiştircem sildim yüklüyorum model yüklenmiyor sendekiyle aynı hatayı veriyor biran önce düzeltilirse iyi olur
| Linklerini gizle |
-
ReaLReiS
Model yükleme sıkıntısı
Kardeşim dosyanın eğerki boyutu çok yüksek ise boyutu yüksek olan dosyaları 2 şer 2 şer veya 1 er 1 er yüklerseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum aynı sorunu bende yaşadım 2 şer 2 şer yüklediğimde olmuştu.
| Linklerini gizle |
-
turhanreis07
Model yükleme sıkıntısı
yok csduragında sorun vardı bunun onla alakası yok tek tek te denemiştim olmadı panele map flnda yüklenmiyordu ama şimdi düzeldi modelleri yüklüyotumReaLReiS yazdı: Sal Eki 23, 2018 1:17 am Kardeşim dosyanın eğerki boyutu çok yüksek ise boyutu yüksek olan dosyaları 2 şer 2 şer veya 1 er 1 er yüklerseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum aynı sorunu bende yaşadım 2 şer 2 şer yüklediğimde olmuştu.
| Linklerini gizle |