Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Model yükleme sıkıntısı

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
hiberix
Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
Clan İsmi: Mr.GaminG

Model yükleme sıkıntısı

Mesaj gönderen hiberix »

Tekrardan merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi sıkıntı belli 2 gün önce cs54 de yükleiğim modelleri şu an cs157 de yükleyemiyorum sürekli Dosya içeriği kontrol edilemediği için yüklenemedi. ne yaptım etdiysem hatadan kurtulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RuLet*

Model yükleme sıkıntısı

Mesaj gönderen RuLet* »

Aynı sorunla karsılaştım
+
En son RuLet* tarafından Sal Eki 23, 2018 12:29 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

turhanreis07

Model yükleme sıkıntısı

Mesaj gönderen turhanreis07 »

Aynı hata bendede var tam silah modellerimi değiştircem sildim yüklüyorum model yüklenmiyor sendekiyle aynı hatayı veriyor biran önce düzeltilirse iyi olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ReaLReiS

Model yükleme sıkıntısı

Mesaj gönderen ReaLReiS »

Kardeşim dosyanın eğerki boyutu çok yüksek ise boyutu yüksek olan dosyaları 2 şer 2 şer veya 1 er 1 er yüklerseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum aynı sorunu bende yaşadım 2 şer 2 şer yüklediğimde olmuştu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

turhanreis07

Model yükleme sıkıntısı

Mesaj gönderen turhanreis07 »

ReaLReiS yazdı: Sal Eki 23, 2018 1:17 am Kardeşim dosyanın eğerki boyutu çok yüksek ise boyutu yüksek olan dosyaları 2 şer 2 şer veya 1 er 1 er yüklerseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum aynı sorunu bende yaşadım 2 şer 2 şer yüklediğimde olmuştu.
yok csduragında sorun vardı bunun onla alakası yok tek tek te denemiştim olmadı panele map flnda yüklenmiyordu ama şimdi düzeldi modelleri yüklüyotum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala