Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverlar anlık olarak takılıyor [Aktif Konu]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@tekvatan video yeterli fakat net değerleri de görsek güzel olabilir. Video esnasında net_graph 3 olsa çok güzel olabilirdi. Bir sonrakine denk gelirseniz net_graph açıp öyle video alın.
PaZee yazdı: Prş Eki 11, 2018 9:00 pm bazen hatalar gözükmez eklentilerinizde optimize olmayanlar vardır,sunucunuza girin ve konsola net_graph 3 yazin sag altta choke degeri kaç oluyor kaça yükseliyor en düşük kaçta dolaşıyor bunlari bir yazin iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen F.T.H »

Yek'-ta yazdı: Cum Eki 12, 2018 9:55 pm @tekvatan video yeterli fakat net değerleri de görsek güzel olabilir. Video esnasında net_graph 3 olsa çok güzel olabilirdi. Bir sonrakine denk gelirseniz net_graph açıp öyle video alın.
PaZee yazdı: Prş Eki 11, 2018 9:00 pm bazen hatalar gözükmez eklentilerinizde optimize olmayanlar vardır,sunucunuza girin ve konsola net_graph 3 yazin sag altta choke degeri kaç oluyor kaça yükseliyor en düşük kaçta dolaşıyor bunlari bir yazin iyi forumlar.
Bunu dediğin iyi oldu bir dahakine denk gelirsem o şekil atarım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ping lag

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

tekvatan yazdı: Cum Eki 12, 2018 9:52 pm
Ömer TELLİ yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:40 pm 5 kişide ping var diğerleri normal gözüküyor.
Takılma vs gibi sorunlar sadece o 5 kişide mi oluyor, yoksa herkes demi ?
Ömer bey yaşanan lag sıkıntısını videoda gösterdim
Bu şekilde takılmalar nadiren oluyor fakat gün içerisinde oyuncuların pingleri normal göstersede oyunda akıcılık olmuyor ve diğer sunuculara gittiğimde de aynı sorun yaşanıyor
Videoyu bugün saat 21:10 gibi çektim

cs154'den bahsediliyor sanırım.
Şimdi orayı incelemeye ve takibe aldım ancak anormal bir durum var.
7 kişide %20 işlemci kullanımı var, bu 20+'yı bulunca muhtemelen aşırı işlemci kullanımından ötürü takılmalar oluyor.
Sunucuda herhangi bir değişiklik yapmayın, boş bir zamanımda yön verip kontrol edeceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen F.T.H »

Ömer TELLİ yazdı: Cum Eki 12, 2018 10:40 pm
tekvatan yazdı: Cum Eki 12, 2018 9:52 pm
Ömer TELLİ yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:40 pm 5 kişide ping var diğerleri normal gözüküyor.
Takılma vs gibi sorunlar sadece o 5 kişide mi oluyor, yoksa herkes demi ?
Ömer bey yaşanan lag sıkıntısını videoda gösterdim
Bu şekilde takılmalar nadiren oluyor fakat gün içerisinde oyuncuların pingleri normal göstersede oyunda akıcılık olmuyor ve diğer sunuculara gittiğimde de aynı sorun yaşanıyor
Videoyu bugün saat 21:10 gibi çektim

cs154'den bahsediliyor sanırım.
Şimdi orayı incelemeye ve takibe aldım ancak anormal bir durum var.
7 kişide %20 işlemci kullanımı var, bu 20+'yı bulunca muhtemelen aşırı işlemci kullanımından ötürü takılmalar oluyor.
Sunucuda herhangi bir değişiklik yapmayın, boş bir zamanımda yön verip kontrol edeceğim
Doğrudur 154. ip Fakat ben genel olarak sunuculardan bahsettim ömer bey yani diğer sunuculara girdiğim zamanda ara sıra lag sıkıntısı oluyor. Bizim sunucuda Fazla eklenti mevcut ondan dolayı işlemci kullanımı oluyor olabilir ayrıca Jailbreak de daha fazla eklenti kullanıyoruz ve bundan 1 ay öncesine kadar sunucuda jail açıldığında dahi hiçbir sıkıntı yoktu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ping lag

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ek olarak net_graph 3 açık şekilde takip ederseniz sevinirim, paket kaybınıda görmem gerekiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Lag sorununu hergun 18;00 22:00 gibi araliginda sabit yaşıyoruz pingim 4 ama ates edemiyoruz yürüyemiyoruz 10 saniye duzeliyo sonra yine devam ediyor sw sahibi bekleyelim biraz dedi konu acmadi bn iletiyim dedim. Genel sorun sanırım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen F.T.H »

Ömer TELLİ yazdı: Cmt Eki 13, 2018 12:04 am Ek olarak net_graph 3 açık şekilde takip ederseniz sevinirim, paket kaybınıda görmem gerekiyor
Gün boyu durum bu şekildeydi
Sesler kesiliyor ve yürürken takılmalar mevcut

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen blackhawkklan »

mr1mr2 yazdı: Cmt Eki 13, 2018 2:17 am Lag sorununu hergun 18;00 22:00 gibi araliginda sabit yaşıyoruz pingim 4 ama ates edemiyoruz yürüyemiyoruz 10 saniye duzeliyo sonra yine devam ediyor sw sahibi bekleyelim biraz dedi konu acmadi bn iletiyim dedim. Genel sorun sanırım
kesinlikle kardeşim aynı şekilde 5 ten fazladır şikayet ettim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ping lag

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Son şikayet 14 Ekimde geldi, ufak bir fix uygulandı ve şikayetler kesildi. Bugün 19'u, ilk günü saymaz isek 4 gün geçmiş. 4 gündür saldırı alıyordunuz fakat söylemiyor muydunuz? Yoksa saldırı almıyordunuz da her gün saldırı alıyoruz mu diyorsunuz? Ben pro.csd ye sürekli mesaj attım bugün oldu mu, takılmalar devam etti mi vs. diye. Onlar kesildi deyince bıraktık bizde.

Ve lütfen rica ediyorum, forum içerisinde bu sorunla ilgili başka konu açmayın. Bütün sorunlarınızı bu başlık altına yazın buradan takip edelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sorumakinesi

Ping lag

Mesaj gönderen sorumakinesi »

Sorunları kapsayan bir çözümünüz var mı? Ya da olacak mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli