Serverlar anlık olarak takılıyor [Aktif Konu]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
- Clan İsmi: BlackHawk '
- İletişim:
Ping lag
hocam işlerimden dolayı foruma pek katılamıyorum yönetici benim ve bana bunları ilettiler panelden de saat 19:00 ve 23:00 a kadar geçen konusmalara bir bakın oldumu olmadımı şikayet ettiğim günden beridir de aynı şikayetler devam etti bunuda belirtim hatta sizin için oo günden beridir geçen konusmaları tek tek ss atabilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Ping lag
Tabii ki çözümü olacak. Sorunlu sunucuyu kim ne yapsın? Burada sizden beklediklerimiz sabır, rutin bilgi ve doğru bilgi.sorumakinesi yazdı: Cum Eki 19, 2018 11:12 pm Sorunları kapsayan bir çözümünüz var mı? Ya da olacak mı?
Al benden de o kadar. Benimde forumdan bilgim oluyor sonra gidip pro.csd ye soruyorum.blackhawkklan yazdı: Cum Eki 19, 2018 11:14 pm hocam işlerimden dolayı foruma pek katılamıyorum yönetici benim ve bana bunları ilettiler panelden de saat 19:00 ve 23:00 a kadar geçen konusmalara bir bakın oldumu olmadımı şikayet ettiğim günden beridir de aynı şikayetler devam etti bunuda belirtim hatta sizin için oo günden beridir geçen konusmaları tek tek ss atabilirim ?
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.59
- Clan İsmi: S[a]w # Clan
- İletişim:
Ping lag
Merhaba Cs238.csduragi.com serverin sahibiyim. Facebook sayfanızada mesaj attım dönüş yapılmadı. Arkadaşların serverinde olan problem benim serverimde de mevcut. Zombie biohazard modu kurulu son 1 haftadır durup dururken aniden lag giriyor, oyunun akıcılığı duruyor, ping varmış gibi oluyor ateş ederken laglı oluyor, bunny yaparken hızlanılmıyor takılıyor kesiliyor lag hissediliyor, oyucularda söylüyor çok lag var, ping var, ateş edemiyoruz bunny yapamıyoruz gibi. Lütfen yardımcı olur musunuz bunun sebebi nedir çok sinir bozucu bir hal almaya başladı oyuncu kaybı yaşıyoruz. Teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 214
- Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
- Clan İsmi: ROGGamingPRO
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Ping lag
@Kill To Live
Hakanım ..
Ayrı konu açmak istemedim ..
Aynı sorun bizde de mevcut ..
Ayrıca;
Konu ile alakalı her serverin video çekmesi mi gerekiyor ?
Pingler herkesin normal sadece serverde Lag mevcut ..
Arasıra olmasına rağmen bu ara daha fazla olmaya başladı.
Ayrıca;
Lag yok olduğunda ;
rcon_stats bilgilerini normal gösteriyor ..
] rcon stats
CPU In Out Uptime Users FPS Players
45.00 174.20 199.77 353 1426 191.98 26
CPU genelde 25.00 35.00 arası 45.00 en yüksek görebildiğimiz değer ..
Lag var olduğunda ;
rcon_stats bilgilerini alamıyoruz ..
] rcon stats
] rcon stats
Yukarıdaki gibi bilgi çekmiyor ..
Arkadaşlar da sağolsun videoları paylaşmış ..
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 214
- Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
- Clan İsmi: ROGGamingPRO
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ping lag
Çözüm tabii ki sunacağız bu bizim işimiz ancak önce sorunu saptamak gerekiyor.
Dün gece bir kaç değişiklik yaptık, ataklar zaten her gün gelmekte , çoğu engelleniyor ardından yeni bir şeyler çıkıyor onlarda engelleniyor. Emin olun bu konuda bizden daha fazla çalışan göremezsiniz.
Bu sabahtan itibaren ciddi anlamda sorun yaşayan oldu mu ? Ciddi anlamda diyorum artık bazı kişiler kıldan tüyden nem kapar olmuş serverda 2-3 kişinin pingi 80+ olunca ping var diye avaz avaz bağırıyor.
Dün gece bir kaç değişiklik yaptık, ataklar zaten her gün gelmekte , çoğu engelleniyor ardından yeni bir şeyler çıkıyor onlarda engelleniyor. Emin olun bu konuda bizden daha fazla çalışan göremezsiniz.
Bu sabahtan itibaren ciddi anlamda sorun yaşayan oldu mu ? Ciddi anlamda diyorum artık bazı kişiler kıldan tüyden nem kapar olmuş serverda 2-3 kişinin pingi 80+ olunca ping var diye avaz avaz bağırıyor.
Linklerini gizle |
-
Serverlar anlık olarak takılıyor
Merhabalar Arkadaslar,
Bu bahsedilen olay bende de 4 gundur mevcut,oyuncularin pinglerin bu sekilde bir anda cikip ve dusuyor.Oyunda yuruyemez hale geliyor oyuncular.
Bugun sabah da servere erisim yoktu,panelden ac kapa yaptim,bir sekilde acildi.
Yeni bir eklenti kurmadim,bu zamana kadar hic boyle bir sorun yasamadim.
Paneli de kac kez kontrol ettim hicbir farklilik goremedim,hersey normal calisiyor.
Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim...
cs167.csduragi.com
Bu bahsedilen olay bende de 4 gundur mevcut,oyuncularin pinglerin bu sekilde bir anda cikip ve dusuyor.Oyunda yuruyemez hale geliyor oyuncular.
Bugun sabah da servere erisim yoktu,panelden ac kapa yaptim,bir sekilde acildi.
Yeni bir eklenti kurmadim,bu zamana kadar hic boyle bir sorun yasamadim.
Paneli de kac kez kontrol ettim hicbir farklilik goremedim,hersey normal calisiyor.
Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim...
cs167.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Serverlar anlık olarak takılıyor
[@Bilinmeyen Etiket]òòò an itibariyle ciddi lag oluşuyor. Eklentilerden olduğunu düşünmüyorum ama cs155.csduragi.com incelermisin. Ona göre düzen çekeyim.
Linklerini gizle |