Serverlar anlık olarak takılıyor [Aktif Konu]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Serverlar anlık olarak takılıyor
aynı sorun bızdede mevcut cs46.csduragi.com cs42.csduragi.com ıkı serverımde aynı sorunu var userlerden lag sorunu ılgılı cok sıkayet alıyoruz user kaybı yasatıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
cs59.com en son nezaman saldırı almış öğrenebilir miyim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.59
- Clan İsmi: S[a]w # Clan
- İletişim:
Ping lag
Bugün akşamüstüne kadar bir sorun yoktu fakat akşam girdiğimde 22 civarlarında yine aynı bahsettiğim şekilde lag girdi bunny yapmakta ve ateş etmekte gecikmeler oluştu yani bildiğiniz pingli gibi oluyordu pingler 70-80 civarına çıkıp tekrar 30-40 civarlarına düşüyordu oyuncular aynı şekilde söylediler bir kaç tanesi değil çoğunluğu şikayetçiydi.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Eki 20, 2018 3:17 pm Çözüm tabii ki sunacağız bu bizim işimiz ancak önce sorunu saptamak gerekiyor.
Dün gece bir kaç değişiklik yaptık, ataklar zaten her gün gelmekte , çoğu engelleniyor ardından yeni bir şeyler çıkıyor onlarda engelleniyor. Emin olun bu konuda bizden daha fazla çalışan göremezsiniz.
Bu sabahtan itibaren ciddi anlamda sorun yaşayan oldu mu ? Ciddi anlamda diyorum artık bazı kişiler kıldan tüyden nem kapar olmuş serverda 2-3 kişinin pingi 80+ olunca ping var diye avaz avaz bağırıyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
cs2.csduragi.net 4 - 5 gündür ciddi anlamda lag sorunu bizdede var klan oyuncularımız bile oyunda zevk alamadıkları için sw de çıkıyorlar artık aralıklarla pingler aynı anda herkesde yükseliyor ve takılmalar başlıyor oyunda gereksiz bütün pluginleri kaldırdık gözden geçirdik ama sorunun genel olduğunu düşünüyorum diğer sw sahibi tanıdık arkadaşlarda aynı sorundan yakınıyor yardımcı olursanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
söz konusu server; cs3
Bizde benzer bir sorun yaşıyoruz 1 haftayı geçkindir sorun devam ediyor ve sorun bir tane değil!
İlk sorun birden bire oyun ortasında belli aralıklarla 6-7 kişide birden ping çıkıyor ve 10 - 15 dakika sürüyor veya pingden ban yiyene kadar sürüyor.
İkinci sorun ise son 2 gündür yaşanıyor yine oyun ortasında birden bire herkesin pingi 200 üstüne çıkıyor istisnasız herkesin pingleri bu şekilde oluyor.
Serverde bizim kullandığımız csduragi pluginleri harici 8-9 tane plugin var.
Acaba bu konuda ne yapmalıyız?

[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Bizde benzer bir sorun yaşıyoruz 1 haftayı geçkindir sorun devam ediyor ve sorun bir tane değil!
İlk sorun birden bire oyun ortasında belli aralıklarla 6-7 kişide birden ping çıkıyor ve 10 - 15 dakika sürüyor veya pingden ban yiyene kadar sürüyor.
İkinci sorun ise son 2 gündür yaşanıyor yine oyun ortasında birden bire herkesin pingi 200 üstüne çıkıyor istisnasız herkesin pingleri bu şekilde oluyor.
Serverde bizim kullandığımız csduragi pluginleri harici 8-9 tane plugin var.
Acaba bu konuda ne yapmalıyız?

[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
En son 0ktay tarafından Cmt Eki 20, 2018 11:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Ping lag
ömer bey serverıme pıng attack hergun server gırıs yapılmıyor panelde hıc bır ıslem yapamıyorum konu acıyorum hıc bır cevab almadan konum kapanıyor neden ılgılenılmedı veya cevab verılmedı dırek konum kapandı ve ustelık sslerde attım suan atcam ssler bugece saat 22:53 23:40 devam etmekde KONTROL ETMENIZI ISTIYORUM sıze atcagım ssdekı pıngler sızce normalmi ve sıze atcam vıdyoda varÖmer TELLİ yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:40 pm 5 kişide ping var diğerleri normal gözüküyor.
Takılma vs gibi sorunlar sadece o 5 kişide mi oluyor, yoksa herkes demi ?
serverdeki olusan pıngler ss : https://i.hizliresim.com/0zOOPL.png + https://i.hizliresim.com/1Ez8k1.png SİZCE NORMALMI BUNLAR sayın ömer bey server ip : cs46.csduragi.com
En son Ayaz Hepyek tarafından Pzr Eki 21, 2018 12:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Ping lag
ben prım vermıyorum kardesım olanları atıyorum da senı rahatsı eden bır durum varmı ?Levelsiz yazdı: Cmt Eki 20, 2018 11:58 pmBırak şu linkleri paylaşıp tenefüs heykırlarına prim verme .dAyaz Hepyek yazdı: Cmt Eki 20, 2018 11:42 pmömer bey serverıme pıng attack hergun server gırıs yapılmıyor panelde hıc bır ıslem yapamıyorum konu acıyorum hıc bır cevab almadan konum kapanıyor neden ılgılenılmedı veya cevab verılmedı dırek konum kapandı ve ustelık sslerde attım suan atcam ssler bugece saat 22:53 23:40 devam etmekde KONTROL ETMENIZI ISTIYORUM sıze atcagım ssdekı pıngler sızce normalmi ve sıze atcam vıdyoda varÖmer TELLİ yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:40 pm 5 kişide ping var diğerleri normal gözüküyor.
Takılma vs gibi sorunlar sadece o 5 kişide mi oluyor, yoksa herkes demi ?
vıdyo pıng attack : https://www.youtube.com/watch?v=s0sRyELVQJk
serverdeki olusan pıngler ss : https://i.hizliresim.com/0zOOPL.png + https://i.hizliresim.com/1Ez8k1.png SİZCE NORMALMI BUNLAR sayın ömer bey server ip : cs46.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
suan saat 00:19 devam etmekde : https://i.hizliresim.com/0zOYY8.png
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 110
Aynı sorun bendede mevcut anlık 3-5 sanıye gidiyor gecıkme oluyor. servere restart attıgımdada aynı sorun mevcut plugın yuklu oluncada geçecek inşallah
Linklerini gizle |