MarkWeLL yazdı: Prş Eyl 13, 2018 6:45 pm
Selam değerli forum sakinleri herkese iyi forumlar serverimde bir problem mevcut fakat neyden kaynaklandiginin çözümüne halen ulaşamadım süresiz cs_assault_1337 mapi mevcut fakat mapta yirtilma var oyun ici nereye baksan yirtilma mevcut sebebi ne olabilir
IPlik bi sorun değil o bazı maplarda bizde yaşıyoruz map boyle aşırı uzuyor yada şekil değiştiriyor gibi gorunuyor maptan kaynaklı bu problem.
fatih server kapandımı en yakın zamanda açılacakmı söylermisin merak ediyoruz herkesin emeği var birde takımım birinci idi ve 5k puana sahipti sabah kalktım takımım silinmiş swnizde ben serikatil 102levele ulaşmıştım adminlik alıcaktım ve sen ibekliyordum oyundan çıkıp tekrar girdim baktım server yok üzüldüm en yakın zamanda açarsın umarım..
SeriKatil yazdı: Cum Eyl 14, 2018 4:03 pm
fatih server kapandımı en yakın zamanda açılacakmı söylermisin merak ediyoruz herkesin emeği var birde takımım birinci idi ve 5k puana sahipti sabah kalktım takımım silinmiş swnizde ben serikatil 102levele ulaşmıştım adminlik alıcaktım ve sen ibekliyordum oyundan çıkıp tekrar girdim baktım server yok üzüldüm en yakın zamanda açarsın umarım..