Selam değerli forum sakinleri herkese iyi forumlar serverimde bir problem mevcut fakat neyden kaynaklandiginin çözümüne halen ulaşamadım süresiz cs_assault_1337 mapi mevcut fakat mapta yirtilma var oyun ici nereye baksan yirtilma mevcut sebebi ne olabilir
Yeni konu açmadan ben de serverimde olan sorunu söyleyeyim, Map Oylama yerinde panelde 6 map var. Bunlar 20 dakikada bir oylanıyor ama sonuç ne olursa olsun hep de_dust açıyor. Yeni mapa geçemiyoruz. Map oylama sistemi kurmak istemiyorum onlar sunucuyu çökertiyor hiç hoşuma gitmiyor.
REVERAL yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:06 pm
Başka oyuncularınızda oluyormu bu olay
Evet @REVERAL@Taha Demirbaş kastim şu server içinde içerikte belirttigim gibi assault mapı aktif fakat kopruden baktıgım zaman ust karsı buglarda yırtılma oluyor V şeklinde ilerliyor duvarlar hareket ediyor yırtılarak bende sorunu anlamıs degılım eğer vaktin varsa serverda inceleyebilirsin yırtılma olayını sorunu bulamadım halen
alpersoylu34 yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:13 pm
Yeni konu açmadan ben de serverimde olan sorunu söyleyeyim, Map Oylama yerinde panelde 6 map var. Bunlar 20 dakikada bir oylanıyor ama sonuç ne olursa olsun hep de_dust açıyor. Yeni mapa geçemiyoruz. Map oylama sistemi kurmak istemiyorum onlar sunucuyu çökertiyor hiç hoşuma gitmiyor.
REVERAL yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:06 pm
Başka oyuncularınızda oluyormu bu olay
Evet @REVERAL @Taha Demirbaş kastim şu server içinde içerikte belirttigim gibi assault mapı aktif fakat kopruden baktıgım zaman ust karsı buglarda yırtılma oluyor V şeklinde ilerliyor duvarlar hareket ediyor yırtılarak bende sorunu anlamıs degılım eğer vaktin varsa serverda inceleyebilirsin yırtılma olayını sorunu bulamadım halen