csgo yardim
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
csgo yardim
selam aleyküm değerli forum sakınleri son zamanlar da bır çok csgo mod sunucuları kuruldu bunlardan bırınıde ben kendımı eklemek ıstıyorum fakat bır turlu yapamıyorum csgo mod paketi varmı forumda paylasılanın dışında csgo mod yardim edermisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
csgo yardim
hazir-mod-paylasimi/hazir-mod-paketi-t21504.html
Hazır olarak toplanmışları var ama kendinizde csgo tagının altındaki pluginleri inceleyerek toplayabilirsiniz.
Hazır olarak toplanmışları var ama kendinizde csgo tagının altındaki pluginleri inceleyerek toplayabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
csgo yardim
bunu kuruyorum fakat diger csgo serverleri gibi olmuyor @REVERALREVERAL yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 11:59 pm hazir-mod-paylasimi/hazir-mod-paketi-t21504.html
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
csgo yardim
@WolfsBey onlar büyük ihtimal kendileri yapmıştır sağdan soldan bulup birleştirip vakit harcayıp yaptıkları için piyasada olan serverların plugin paketlerini paylaşacaklarını hiç sanmıyorum
Linklerini gizle |
-
csgo yardim
Tabi olmayacak dostum herkes bir emek çaba göstererek kendileri toplayıp düzenlemelerini yapıyorlar. Hazıra konmak ile toplamanın tabikide farkı olucaktır dediğim gibi csgo tagı altında sizde toplayabilirsiniz.
Linklerini gizle |
csgo yardim
CSgo gibi modlar genellikle özel olarak toplanıp kodlanan modlardır. Forumdaki modlarda onlardan biri. Yani ortada standart bir şey yok.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
csgo yardim
Fazla bilginiz yok ise basit bir csgo mod kurarsınız , detaylı csgo mod 2 veya 3 tane var en fazla plugınler kolay araştırıp rahatça bulabilirsin. Yardıma ihtiyacın oldugu sürede ise yardım ederiz.
Linklerini gizle |