txt dosyaları csd fast download içerisinde değil, bu sebep ile orada bekletiyor. 210 txt dosyasını hızlı indirme olmadan 3 saniyede indiriyor. Fastdownload içerisinde olur ise 3 saniye bile bekletmez.
Yek'-ta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 6:33 pm
txt dosyaları csd fast download içerisinde değil, bu sebep ile orada bekletiyor. 210 txt dosyasını hızlı indirme olmadan 3 saniyede indiriyor. Fastdownload içerisinde olur ise 3 saniye bile bekletmez.
3 saniyede indiriyor problem yok, fakat 2. download kısmında 180 tane txt dosyası için 50saniye bekletiyor. Ben sadece söyledim karışmak haddime değildir. En iyisini sen bilirsin ya.
Yek'-ta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 6:33 pm
Merhaba, bizim yazdığımız eklentiler de sizin onayınızdan sonra yeni panele eklenecek mi acaba? Eklentiler kısmına mesela önemli güzel eklentiler gelecek mi forumda paylaşılanlardan CSD özellerden?
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 6:45 pm
Merhaba, bizim yazdığımız eklentiler de sizin onayınızdan sonra yeni panele eklenecek mi acaba? Eklentiler kısmına mesela önemli güzel eklentiler gelecek mi forumda paylaşılanlardan CSD özellerden?
Bizim derken ? Anlamadım sizin normal kullanıcılardan farkınız nedir acaba ? Alıngan bir başka müşteri olsa bu söze gerçekten alınır idi.
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 6:45 pm
Bizim derken ? Anlamadım sizin normal kullanıcılardan farkınız nedir acaba ? Alıngan bir başka müşteri olsa bu söze gerçekten alınır idi.
Biz forum üyelerinin, kast edilen taraf bu. Sonuçta Yekta bir mod onun yazdığı eklenti istediği gibi panele eklenir. Bizim yazdıklarımız (herkes adına konuşuyorum) eklenecek mi diye soruyorum.