Combo Sprite Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Combo Sprite Eklentisi
Panel için eklentiler hazırlamaya başladım. Bunlardan biri combo sprite eklentisi olacak. Şuan da cs239.csduragi.net e kurulu, birisini bulur iseniz girip deneyebilirsiniz.
Bu eklenti için olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Tasarım konusunda şunlar olursa iyi olur dedikleriniz var ise onları konuya yükleyebilirsiniz değerlendiririm.
Sprite lar oyuncunun kullandığı çözünürlüğe göre büyüklük küçüklük gösterebilir. Ektekiler 800x600 çözünürlükten.
Bu eklenti için olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Tasarım konusunda şunlar olursa iyi olur dedikleriniz var ise onları konuya yükleyebilirsiniz değerlendiririm.
Sprite lar oyuncunun kullandığı çözünürlüğe göre büyüklük küçüklük gösterebilir. Ektekiler 800x600 çözünürlükten.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Combo Sprite Eklentisi
@Yek'-ta Başarılar güzel plugin bu arada hangı ss programı kullanıosn
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
Combo Sprite Eklentisi
txt dosyalarını indirmeden yapılırsa çok daha iyi olucaktır.
Linklerini gizle |
-
Combo Sprite Eklentisi
Sprite dosyası algılatacaksanız txt dosyası indirmek zorunda diye biliyorum. Küçücük bir txt dosyası indirseniz ne olacak sanki :))
Linklerini gizle |
-
Combo Sprite Eklentisi
Eklenti güzel olmuş ama kafadan vurunca 1 2 3 4 diye saymıyor sadece kill yazıyor
emeğine sağlık güzel olmuş.10 a gelince keşke combo yazsa, 8 den sonra yazıyor galiba.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Combo Sprite Eklentisi
8 den sonra combo yazıyor. Bir sonraki güncelleme için HS+Kill sayısını halledeceğim.
Linklerini gizle |
-
Combo Sprite Eklentisi
2. download kısmına kalıyor gereksiz bekletiyor.Colditz yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 6:16 pm Sprite dosyası algılatacaksanız txt dosyası indirmek zorunda diye biliyorum. Küçücük bir txt dosyası indirseniz ne olacak sanki)
Linklerini gizle |