Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım
Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım birsuru sslerim var fakat patent ne demek onu bilmıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Mυѕαℓℓαт Gαмιηg Kяαℓℓıgı [ - Cѕ139 © Cs119 © Cs202 - ]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
o ismin sana ait oldugu anlamına gelır oda cok fazla parayla alırsın o ısmı bıyerde bı youtube kanalında kullanırlarsa dava acabılırsın.
Linklerini gizle |
Mesela bir şarkı yaptın , gidip başvuruyorsn belgelerle ne zaman yapıldı ne zaman nerde nasıl oldu patentini sana veriyorlar şarkının , senin iznin olmadan birisi şarkıyı youtube da mesela paylaştı diyelim hemen şikayet edebilir dava açabilirsin senin iznin olmadan hiç bir işlem dahi yapılamaz.
Linklerini gizle |
-
Hocam ayn bak bize ozel rap var maplarımız var bazı adamlar serverımızın isimlerini calıcak bizimde 3 serverimiz var musallat diye 3 senedir csd yiz adamlar server actıgı zaman musallat adına acarsa nasıl sıkayet edicem birsuru server ssleri toplantı ssleri herseyimiz var
markayız hocam cs1 6 musallat diye yaz google bizim server isimleri forumlar cıkyıor cs109 cs 119 cs 202 cs 139 serverler bunlar hocam adamlar musallat adında acarlarsa ne yapıcam youtubede videolar var hersey var ne y apmamız lazım ?
markayız hocam cs1 6 musallat diye yaz google bizim server isimleri forumlar cıkyıor cs109 cs 119 cs 202 cs 139 serverler bunlar hocam adamlar musallat adında acarlarsa ne yapıcam youtubede videolar var hersey var ne y apmamız lazım ?
Linklerini gizle |
-
Adamlar patnent diyor patent ne ney ss i atmam lazım neyi kanıtlıcam anlamadım
Linklerini gizle |
örnek vererek anlattım okusan ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
İsmi yıllar önce biz kullandık dediğinizde sizin olmuyor. Madem MusallatGaming sizin, MusallatGaming.com kimin? En kolayından isminize kayıtlı domanin adresi varsa gösterin değiştirirler server ismini.
Linklerini gizle |
-
hocam var aslında site musallat diye domaini bizde ne yapmam lazım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Merhaba, internette "Patent satın al" yazarak patent başuvurusunda bulunabilirsin. Başvurularda ücretlidir.selimkurt2 yazdı: Sal Ağu 14, 2018 9:45 am Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım birsuru sslerim var fakat patent ne demek onu bilmıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Linklerini gizle |
Site diyorsunuz ama Whois kabul etmeyebilirler. Patent anlamına gelmez. Sadece o adı o domainde alıma kapatır.
Linklerini gizle |