Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
selimkurt2

Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım

Mesaj gönderen selimkurt2 »

Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım birsuru sslerim var fakat patent ne demek onu bilmıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Mυѕαℓℓαт Gαмιηg Kяαℓℓıgı [ - Cѕ139 © Cs119 © Cs202 - ]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Mesaj gönderen Yozgatle »

o ismin sana ait oldugu anlamına gelır oda cok fazla parayla alırsın o ısmı bıyerde bı youtube kanalında kullanırlarsa dava acabılırsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Mesela bir şarkı yaptın , gidip başvuruyorsn belgelerle ne zaman yapıldı ne zaman nerde nasıl oldu patentini sana veriyorlar şarkının , senin iznin olmadan birisi şarkıyı youtube da mesela paylaştı diyelim hemen şikayet edebilir dava açabilirsin senin iznin olmadan hiç bir işlem dahi yapılamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
selimkurt2

Hocam ayn bak bize ozel rap var maplarımız var bazı adamlar serverımızın isimlerini calıcak bizimde 3 serverimiz var musallat diye 3 senedir csd yiz adamlar server actıgı zaman musallat adına acarsa nasıl sıkayet edicem birsuru server ssleri toplantı ssleri herseyimiz var
markayız hocam cs1 6 musallat diye yaz google bizim server isimleri forumlar cıkyıor cs109 cs 119 cs 202 cs 139 serverler bunlar hocam adamlar musallat adında acarlarsa ne yapıcam youtubede videolar var hersey var ne y apmamız lazım ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
selimkurt2

Adamlar patnent diyor patent ne ney ss i atmam lazım neyi kanıtlıcam anlamadım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

örnek vererek anlattım okusan ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen JustR1x »

İsmi yıllar önce biz kullandık dediğinizde sizin olmuyor. Madem MusallatGaming sizin, MusallatGaming.com kimin? En kolayından isminize kayıtlı domanin adresi varsa gösterin değiştirirler server ismini.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
selimkurt2

hocam var aslında site musallat diye domaini bizde ne yapmam lazım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

selimkurt2 yazdı: Sal Ağu 14, 2018 9:45 am Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım birsuru sslerim var fakat patent ne demek onu bilmıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Mυѕαℓℓαт Gαмιηg Kяαℓℓıgı [ - Cѕ139 © Cs119 © Cs202 - ]
Merhaba, internette "Patent satın al" yazarak patent başuvurusunda bulunabilirsin. Başvurularda ücretlidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Site diyorsunuz ama Whois kabul etmeyebilirler. Patent anlamına gelmez. Sadece o adı o domainde alıma kapatır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala