Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Merhaba Arkaslar Benım serverım adına server acılıcak patent ne anlama geliyor anlayamadım

Mesaj gönderen ENESIZM »

JustR1x yazdı: Sal Ağu 14, 2018 10:23 am İsmi yıllar önce biz kullandık dediğinizde sizin olmuyor. Madem MusallatGaming sizin, MusallatGaming.com kimin? En kolayından isminize kayıtlı domanin adresi varsa gösterin değiştirirler server ismini.
Bu iş böyle yürümüyor. İstersem sunucu adımı LeaderGaming yaparım kimse de bir şey diyemez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

ENESIZM yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:38 pm
JustR1x yazdı: Sal Ağu 14, 2018 10:23 am İsmi yıllar önce biz kullandık dediğinizde sizin olmuyor. Madem MusallatGaming sizin, MusallatGaming.com kimin? En kolayından isminize kayıtlı domanin adresi varsa gösterin değiştirirler server ismini.
Bu iş böyle yürümüyor. İstersem sunucu adımı LeaderGaming yaparım kimse de bir şey diyemez.
Sende haklısın da, büyük klanlarda böyle birşey geçerli değil. LeaderGaming çok büyük bir klan cs:go sağlayıcılarında referans bölümünde bile gösteriliyor.Normal bir klan adını kullanabilirsin ama LeaderGaming'i kullanamazsın tahminimce.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

JaveranGe yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:43 pm
ENESIZM yazdı: Sal Ağu 14, 2018 4:38 pm
Sende haklısın da, büyük klanlarda böyle birşey geçerli değil. LeaderGaming çok büyük bir klan cs:go sağlayıcılarında referans bölümünde bile gösteriliyor.Normal bir klan adını kullanabilirsin ama LeaderGaming'i kullanamazsın tahminimce.
İnsanlarla düşmanlığım yok. Durduk yere hır gür çıkartmayı seven birisi değilim. Normalde yaparım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala