Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1.500 tl'ye önereceğiniz telefon ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:17 pm
Taha Demirbaş yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:11 pm Niye güncelleme göndersin ki ?
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.

İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.

J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.
Yanlız Dediğim gibi Apple daha uzun vadeli yani üstüne 3-4model çıkınca o telefonu donduruyor. Samsung ise 1 Üstü ciktigi zaman haklı olarak yapmalari lazim ama belkide Applenin farki da bu.
İphone 'nin Samsungtan farkları elbette var. Daha kararlı diyebilirim. Samsungta da telefon diri kalsın diyorsanız yormayın üzmeyin. Ki gücenmesin. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:18 pm
ShooTeR yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:14 pm Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama
A101 De ne kadar?
999 TL ama 120 Lira daha verip O telefonun Plus modelini almanızı öneririm tabi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

ShooTeR yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:14 pm Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama
A101 De ne kadar?
1200e satılıcakmış sınırlı sayıda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:18 pm
ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:17 pm
Taha Demirbaş yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:11 pm Niye güncelleme göndersin ki ?
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.

İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.

J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.
Yanlız Dediğim gibi Apple daha uzun vadeli yani üstüne 3-4model çıkınca o telefonu donduruyor. Samsung ise 1 Üstü ciktigi zaman haklı olarak yapmalari lazim ama belkide Applenin farki da bu.
İphone 'nin Samsungtan farkları elbette var. Daha kararlı diyebilirim. Samsungta da telefon diri kalsın diyorsanız yormayın üzmeyin. Ki gücenmesin. :)
:D Aynen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:19 pm
A101 De ne kadar?
999 TL ama 120 Lira daha verip O telefonun Plus modelini almanızı öneririm tabi.
999 dğil 1200'e satılıcakmış az önce bende instadan gördum arkadaşa söyliyeyim dedim bu fiyata bu cihazı kaçırması aşırı ... olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Ama söyle birşeyde var alıcı buyuk oranla çok fazla olucak sabah mağaza acılmadan erkenden gitmek daha karlı eğer alıcaksa tabi..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

999 TL diye görmüştüm ben de Facebook sayfalarında

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

https://www.youtube.com/watch?v=-HM4dO0MHA8 izledim harbiden huawei alınır @ShooTeR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

mr1mr2 yazdı: Cum Tem 27, 2018 5:40 pm https://www.youtube.com/watch?v=-HM4dO0MHA8 izledim harbiden huawei alınır @ShooTeR
2 agustosda a101de satılıcak kaçırma derim cok efso bir telefon fiyatına göre... alıcaksan sabah erkenden mağaza acılmadan mağazanın önune git cunku sınırlı sayıda geliyor ve cabuk bitebiliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala