Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1.500 tl'ye önereceğiniz telefon ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Meytey yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:14 am
Leooo yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:13 am
alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:06 am Samsung önermiyorum 2 yıl içerisinde kasmaya başlar, telefon ile pek ilgilenmiyorum iPhone dışına hiç çıkmadım diyebileceğim iPhone alma eğer oyun vb için istiyorsan. Xiaomi Redmi 5 Plus al daha iyi nornalini alma.
Samsung kasmayamı başlıyor? Arkadaşımın telefonu var 3 4 yıldır kendisinde kasma filan yok. Samsung güzel telefon zaten bende samsung alıcağım. İphone ise bence kötü bi telefon her ne kadar güzel deselerde seçimim değil.
İphonelarda özgür değilsiniz :-)
Özgür olmak istemedim zaten, benim telefon ile işim wp kullana bileyim, insta gireyim arama yapayım yeterli. Daha fazlası da garip zaten.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:17 am
Leooo yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:13 am
alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 11:06 am Samsung önermiyorum 2 yıl içerisinde kasmaya başlar, telefon ile pek ilgilenmiyorum iPhone dışına hiç çıkmadım diyebileceğim iPhone alma eğer oyun vb için istiyorsan. Xiaomi Redmi 5 Plus al daha iyi nornalini alma.
Samsung kasmayamı başlıyor? Arkadaşımın telefonu var 3 4 yıldır kendisinde kasma filan yok. Samsung güzel telefon zaten bende samsung alıcağım. İphone ise bence kötü bi telefon her ne kadar güzel deselerde seçimim değil.
Körü körüne telefon savunucusu değilim evet kasmaya başlıyor J7 Prime vardı kasıyor artık, iPhone de öyle oyun için bir telefon değil not tutma arama yapma gibi bir telefon bana göre.
Ola bilir, herkesde bozulmuyor tabikide. Dediğim gibi arkadaşımda var 3 4 yıldır kullanıyor kasma gibi bi durum yok. Oyun vb herşey oynuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Şu samsung kasmaya başlıyor diyen kim yahu ? 3 senelik telefon ile mobil pubg oynayan arkadaşlarım var ağzı olan konuşuyor bro sen J7 Tarzı birşeylere bak çok sağlamlar bilgin olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

mr1mr2 yazdı: Cum Tem 27, 2018 9:38 am Evet ekranı geniş fotoğraf kalitesi iyi , harfızası iyi olan kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz bir telefın söylermisiniz ?
Huawei mate 10 lite yada huawei honor serisinden 7x,9 vs p10da guzel

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Samsung kastığını gözlerim ile görüyorum, kendi fikrim hürce olan hatırlatırım İmansız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Bendede samsung j5 var şuan şükür hiç bir problemim kasma vs. yok ama ekranı felan diğer çoğu telfona nazaran küçkön kamerası biraz iyi değil ve hafızası az onun için değiştircem telefonu j7 yede baktım shooter in dediği huawei yede baktım 2side istediği gibi ideal görünüyor . öneriniz için teşekkür ederim @ShooTeR @alpersoylu34 @IMANSIZ WINSTON HOCA @Leooo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

By.Dehset yazdı: Cum Tem 27, 2018 10:57 amJ7 Pro
büyük ihtimal j7 alırım gibi özellikler bana yeterli baktım fiyatda normal teşkkürler..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yapay zekali cihazlar suanda populer huawei onerimdir bende samsungdan huaweiye gectim ama tercih senin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Samsung değil Android kasiyor apple şuanda IPhone X ve iPhone 5-6 ya ayni ios guncellemesini gonderiyor ama samsung s8 cikinca tahminen s6larda çöpleşmeye başlıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Eger kamerasi cok güzel olmasini istiyorsan Huawai mate p10 lite tercih ederim bi bak :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala