Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1.500 tl'ye önereceğiniz telefon ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 12:42 pm Samsung değil Android kasiyor apple şuanda IPhone X ve iPhone 5-6 ya ayni ios guncellemesini gonderiyor ama samsung s8 cikinca tahminen s6larda çöpleşmeye başlıyor.
Biraz da demek istediğim bu güncelleme gelmediğinden ağırlaşmaya başlıyor telefonlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

Meytey yazdı: Cum Tem 27, 2018 10:45 am J7 prime kaç kere yere düştü hala sağlam

benim eski telefon 5 para etmez pubg oynayamiyordum habire donuyordu şimdi iphone x kullaniyorum grafikler en sonda gayet hoş kullaniyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

huwai

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bak şimdi haberim oldu A101 varsa etrafında git bak derim huawei honor 9 lite satıcaklarmış kaçırma 1200 lira fiyatıda uygun gayet

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 2:45 pm
ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 12:42 pm Samsung değil Android kasiyor apple şuanda IPhone X ve iPhone 5-6 ya ayni ios guncellemesini gonderiyor ama samsung s8 cikinca tahminen s6larda çöpleşmeye başlıyor.
Biraz da demek istediğim bu güncelleme gelmediğinden ağırlaşmaya başlıyor telefonlar.
Aynen bak mesela Apple şuanda IPhone 4S lere ios guncellemesini gondermiyor oda ayni şekilde çöp yolunda şuan ama apple uzun vadeli oluyor samsung 1ustu cikinca altini çöp ediyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Alıcaksan bu telefonu al sakın kaçırma yoksa çok pişman olursun fiyatıda gayet uygunmu uygun.
Birde eğer ciddi ciddi almayı dusunuyorsan sabahtan erkenden mağazanın onunde bekle hemen kapıp bitiriyorlar cunku...
@mr1mr2
ss1.png
ss2.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Niye güncelleme göndersin ki ?
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.

İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.

J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:11 pm Niye güncelleme göndersin ki ?
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.

İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.

J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.
Yanlız Dediğim gibi Apple daha uzun vadeli yani üstüne 3-4model çıkınca o telefonu donduruyor. Samsung ise 1 Üstü ciktigi zaman haklı olarak yapmalari lazim ama belkide Applenin farki da bu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

ShooTeR yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:14 pm Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama
A101 De ne kadar?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala