Biraz da demek istediğim bu güncelleme gelmediğinden ağırlaşmaya başlıyor telefonlar.ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 12:42 pm Samsung değil Android kasiyor apple şuanda IPhone X ve iPhone 5-6 ya ayni ios guncellemesini gonderiyor ama samsung s8 cikinca tahminen s6larda çöpleşmeye başlıyor.
1.500 tl'ye önereceğiniz telefon ?
Moderatör: Moderatörler
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
benim eski telefon 5 para etmez pubg oynayamiyordum habire donuyordu şimdi iphone x kullaniyorum grafikler en sonda gayet hoş kullaniyorum
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bak şimdi haberim oldu A101 varsa etrafında git bak derim huawei honor 9 lite satıcaklarmış kaçırma 1200 lira fiyatıda uygun gayet
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Aynen bak mesela Apple şuanda IPhone 4S lere ios guncellemesini gondermiyor oda ayni şekilde çöp yolunda şuan ama apple uzun vadeli oluyor samsung 1ustu cikinca altini çöp ediyor.alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 27, 2018 2:45 pmBiraz da demek istediğim bu güncelleme gelmediğinden ağırlaşmaya başlıyor telefonlar.ARZ* yazdı: Cum Tem 27, 2018 12:42 pm Samsung değil Android kasiyor apple şuanda IPhone X ve iPhone 5-6 ya ayni ios guncellemesini gonderiyor ama samsung s8 cikinca tahminen s6larda çöpleşmeye başlıyor.
Linklerini gizle |
-
Alıcaksan bu telefonu al sakın kaçırma yoksa çok pişman olursun fiyatıda gayet uygunmu uygun.
Birde eğer ciddi ciddi almayı dusunuyorsan sabahtan erkenden mağazanın onunde bekle hemen kapıp bitiriyorlar cunku...
@mr1mr2
Birde eğer ciddi ciddi almayı dusunuyorsan sabahtan erkenden mağazanın onunde bekle hemen kapıp bitiriyorlar cunku...
@mr1mr2
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Niye güncelleme göndersin ki ?
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.
İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.
J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.
Adam yeni çıkardığı malları satmak zorunda. Satması içinde telefonlarını kastırıyor. Sende "A bu kasıyor Yenisini Almalıyım" demek zorunda kalacaksın.
İphone Telefonlarını bilinçli kastırıyor. Çoğu firma yapıyor. Samsunglarda ise zaten Son 3-4 Sene öncesinin telefonlarına artık destek yok diyebilirim. Vermezde zaten S8,S9 ,Note 8 varken Eski modele artık destek vermenin anlamı olmayan bir pazarlama anlayışları var. Bu sayede de piyasayı sürdürüyorlar.
Onu geçtim kullandığınız kulaklıklar bile tek kullanımlık ve belirli süre kullanınca bozuluyor.
J7 Kullanıcısıyım 1 seneyi geçti 1 gram kasma yok. Fakat lg g4 'ü de 1 seneyi aşkın kullandım sonra başkasına verdim 1 Sene içerisinde kasmaya başladığını söyledi. Telefona baktım pazar pazarı gibi.. Kullanım der geçerim.
Linklerini gizle |
-
Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama
cihazin normal fiyatı 1700 lira kaçırma derim pişman olursun cidden bu fiyata zor bulursun bunu
Bu arada huawei fanboy değilim baştanda söyliyeyim şuanda teknosada bile tukenmiş şuan a101 haricinde satıcak başka yer yok sanırım az önce bkatım ama
Linklerini gizle |
-
Yanlız Dediğim gibi Apple daha uzun vadeli yani üstüne 3-4model çıkınca o telefonu donduruyor. Samsung ise 1 Üstü ciktigi zaman haklı olarak yapmalari lazim ama belkide Applenin farki da bu.Taha Demirbaş yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:11 pm Niye güncelleme göndersin ki ?
Linklerini gizle |
-
A101 De ne kadar?ShooTeR yazdı: Cum Tem 27, 2018 4:14 pm Huawei suanda cıkardığı yeni cıhazlarla un salıyor buda yeni çıktı önerimdir buda..
Linklerini gizle |