Attıgım silah eklentisi serverde sınırsız mermi mevcut fakat bu silahta aktif olmuyor bi yardımcı olurmusunuz 6 mermi atıyor ondan sonra takılıyor silah zoom acıp kapatınca geri sıkmaya başlıyor bunu hiç takılmaması için ayarlarmısınız teşekkür ederim.
@Colditz
@Taha Demirbaş
Silah sorunu.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Silah sorunu.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Silah sorunu.
m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Silah sorunu.
O komutları da yaptım ama gene olmuyor bi deneyim ama.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:29 pm m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Silah sorunu.
Malesef gene aynı 6mermiden sonra takılıyor bunun içine uyarlı sınırsız mermi ekleseniz olmazmı içersinde bi bölme var saten baktımda sınırsız mermi yazıyor ama anlamadıgım için bişey yapamadım.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:29 pm m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Silah sorunu.
8 gozukuyor silah sıkıyorum hiç oynamıyor 8 de kalıyor fakat silah kitleniyor 6 mermiyi attıktan sonra.
Linklerini gizle |