Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Silah sorunu.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
quadfor75
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Silah sorunu.

Mesaj gönderen quadfor75 »

Attıgım silah eklentisi serverde sınırsız mermi mevcut fakat bu silahta aktif olmuyor bi yardımcı olurmusunuz 6 mermi atıyor ondan sonra takılıyor silah zoom acıp kapatınca geri sıkmaya başlıyor bunu hiç takılmaması için ayarlarmısınız teşekkür ederim.

@Colditz
@Taha Demirbaş
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Silah sorunu.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
quadfor75
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Silah sorunu.

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:29 pm m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
O komutları da yaptım ama gene olmuyor bi deneyim ama.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
quadfor75
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Silah sorunu.

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:29 pm m32_clip diye bir cvar var oradan ayarlayabiliyorsun mermiyi. Eklentinin içini açıp bulabilirsin. Ben altta birşeyler yaptım o değeri. Eklentiyi kurunca serveri KAPATIP AÇMAN gerekiyor.
Malesef gene aynı 6mermiden sonra takılıyor bunun içine uyarlı sınırsız mermi ekleseniz olmazmı içersinde bi bölme var saten baktımda sınırsız mermi yazıyor ama anlamadıgım için bişey yapamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Silah sorunu.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Kurşun barında kaç kurşun gözüküyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
quadfor75
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Silah sorunu.

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 23, 2018 6:53 pm Kurşun barında kaç kurşun gözüküyor ?
8 gozukuyor silah sıkıyorum hiç oynamıyor 8 de kalıyor fakat silah kitleniyor 6 mermiyi attıktan sonra.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala