Öyle bir anlatmışsın ki, !delay komutunu sanırsın CT küfür edince sunucu otomatik yazıyor.
Attığın linki kaldırdım, o platformun linki burada geçemez.
Eklenti şöyle; !delay yazıldığı vakit 2 saniyeliğine CT nin mikrofonu kesiliyor. !delay komutunu muhtemelen yetkililerden biri yazıyor. Otomatik değil, otomatikmiş gibi bahsettiğin için link istedim.
Yapmak isteyen var ise yapabilir. TE mikrofon engelle eklentisini düzenleye düzenleye uğraşmadan yapabilirsiniz. Müsait olmadığım için şuan ben yapamam.
Ct mute delay plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 114
- Server Ip/DNS: Cs66.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR GaminG
- İletişim:
Ct mute delay plugini
Otomatik değil yahu say'a !delay yazınca ct nin mikrofonu susuturuluyor saten server küfür edip etmediğini algılayamaz ki. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ct mute delay plugini
Dediğim gibi yapılmasına pek gerek yok. Amx_gag eklentisi iş görüyor zaten. Yapacakları iş basit;Yek'-ta yazdı: Prş Tem 19, 2018 2:18 pm Öyle bir anlatmışsın ki, !delay komutunu sanırsın CT küfür edince sunucu otomatik yazıyor.
Attığın linki kaldırdım, o platformun linki burada geçemez.
Eklenti şöyle; !delay yazıldığı vakit 2 saniyeliğine CT nin mikrofonu kesiliyor. !delay komutunu muhtemelen yetkililerden biri yazıyor. Otomatik değil, otomatikmiş gibi bahsettiğin için link istedim.
Yapmak isteyen var ise yapabilir. TE mikrofon engelle eklentisini düzenleye düzenleye uğraşmadan yapabilirsiniz. Müsait olmadığım için şuan ben yapamam.
amx_gag komutçuismi 3 c
Linklerini gizle |
Ct mute delay plugini
gag eklentisini bağlı kalınmaması lazım. Bazı sunucuların gag eklentisi farklı olabiliyor, mic engelleme olmayabiliyor. Mesela ben kullanmıyordum. İleride yazılıp panele eklenebilir en azından, kenara not düşüyoruz.
Linklerini gizle |