Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ct mute delay plugini

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ct mute delay plugini

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Öyle bir anlatmışsın ki, !delay komutunu sanırsın CT küfür edince sunucu otomatik yazıyor.
Attığın linki kaldırdım, o platformun linki burada geçemez.
Eklenti şöyle; !delay yazıldığı vakit 2 saniyeliğine CT nin mikrofonu kesiliyor. !delay komutunu muhtemelen yetkililerden biri yazıyor. Otomatik değil, otomatikmiş gibi bahsettiğin için link istedim.
Yapmak isteyen var ise yapabilir. TE mikrofon engelle eklentisini düzenleye düzenleye uğraşmadan yapabilirsiniz. Müsait olmadığım için şuan ben yapamam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
jottABeYTR
Server Ip/DNS: Cs66.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR GaminG
İletişim:

Ct mute delay plugini

Mesaj gönderen jottABeYTR »

Otomatik değil yahu say'a !delay yazınca ct nin mikrofonu susuturuluyor saten server küfür edip etmediğini algılayamaz ki. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Ct mute delay plugini

Mesaj gönderen Colditz »

Yek'-ta yazdı: Prş Tem 19, 2018 2:18 pm Öyle bir anlatmışsın ki, !delay komutunu sanırsın CT küfür edince sunucu otomatik yazıyor.
Attığın linki kaldırdım, o platformun linki burada geçemez.
Eklenti şöyle; !delay yazıldığı vakit 2 saniyeliğine CT nin mikrofonu kesiliyor. !delay komutunu muhtemelen yetkililerden biri yazıyor. Otomatik değil, otomatikmiş gibi bahsettiğin için link istedim.
Yapmak isteyen var ise yapabilir. TE mikrofon engelle eklentisini düzenleye düzenleye uğraşmadan yapabilirsiniz. Müsait olmadığım için şuan ben yapamam.
Dediğim gibi yapılmasına pek gerek yok. Amx_gag eklentisi iş görüyor zaten. Yapacakları iş basit;

amx_gag komutçuismi 3 c

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ct mute delay plugini

Mesaj gönderen Yek'-ta »

gag eklentisini bağlı kalınmaması lazım. Bazı sunucuların gag eklentisi farklı olabiliyor, mic engelleme olmayabiliyor. Mesela ben kullanmıyordum. İleride yazılıp panele eklenebilir en azından, kenara not düşüyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala