Cs 1.6 devri bittimi ?
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Cs 1.6 devri bittimi ?
Açıkcası şimdi bazıları yanlış anlayabilir. Ama Gametracker de dolulugu etkiliyor kanaatindeyim neden diye sorarsaniz klanlar arasi rekabet arttıkça klanlar etkinlik geliştirmeye farkli oyunlardan cs1.6 serverine adam yoneltmeye başlıyor. Ömer bey yazin sonuna doğru gelicek dedi inşallah doluluklarin dahada articagini umuyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Cs 1.6 devri bittimi ?
Gametracker tarzında bi sistem şarttır arkadaşlar benim gözümden bakılırsa. Neden ? Cünkü arkadaşlar rekabeti seven bir topluluk CSDuragi rekabetten ben de zevk alıyorum. Cünkü yani girip amaçsızca oynamak biraz insana sıkıcı gelebiliyor. Tamam bi yere kadar eğlenebiliyoruz ama sonrası sıkıcı geliyor. Diğer türlü işin içine rekabet girince TeamSpeak 3 'de ortam Vs.Vs şeyler yapılmaya başlıyor. İsyan Teamdı oydu buydu herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yani bence gametracker sistemi şart.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Cs 1.6 devri bittimi ?
Aynen mesela biz eskiden klanda isyan team kurardik şimdi ts3de ts sustum, telefon sakasi, gartic.io gibi oyunlar oynuyoruz ama gt olsa oyuna yönelik oluruz deidgim gibi ömer bey yapiyoruz dedi inşallah bekledigimizden erken gelir hayirlisi iyi u forumlar.ZacaynSley yazdı: Sal Tem 10, 2018 12:39 am Gametracker tarzında bi sistem şarttır arkadaşlar benim gözümden bakılırsa. Neden ? Cünkü arkadaşlar rekabeti seven bir topluluk CSDuragi rekabetten ben de zevk alıyorum. Cünkü yani girip amaçsızca oynamak biraz insana sıkıcı gelebiliyor. Tamam bi yere kadar eğlenebiliyoruz ama sonrası sıkıcı geliyor. Diğer türlü işin içine rekabet girince TeamSpeak 3 'de ortam Vs.Vs şeyler yapılmaya başlıyor. İsyan Teamdı oydu buydu herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yani bence gametracker sistemi şart.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Cs 1.6 devri bittimi ?
Aynen oyle .ARZ* yazdı: Sal Tem 10, 2018 12:50 amAynen mesela biz eskiden klanda isyan team kurardik şimdi ts3de ts sustum, telefon sakasi, gartic.io gibi oyunlar oynuyoruz ama gt olsa oyuna yönelik oluruz deidgim gibi ömer bey yapiyoruz dedi inşallah bekledigimizden erken gelir hayirlisi iyi u forumlar.ZacaynSley yazdı: Sal Tem 10, 2018 12:39 am Gametracker tarzında bi sistem şarttır arkadaşlar benim gözümden bakılırsa. Neden ? Cünkü arkadaşlar rekabeti seven bir topluluk CSDuragi rekabetten ben de zevk alıyorum. Cünkü yani girip amaçsızca oynamak biraz insana sıkıcı gelebiliyor. Tamam bi yere kadar eğlenebiliyoruz ama sonrası sıkıcı geliyor. Diğer türlü işin içine rekabet girince TeamSpeak 3 'de ortam Vs.Vs şeyler yapılmaya başlıyor. İsyan Teamdı oydu buydu herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yani bence gametracker sistemi şart.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
O Jaile yönlendirme diyen arkadaş kim ? hangi mantıkla söylenmiş birde onu merak ediyorum ? Leader , İnc , TeamTR , Vb gibi Çoğu Clan Yönlendirme olmadan Zirvede takıldı Leader 1. Alan bir clan bizde Dünya 2. anlamadığım olayda şu yönlendirme olsa ne fark ediyo ? sen gelen adamları elinde tutamadıktan sonra yönlendirme olsa ne farkeder ? yönlendirme vb şeyler boş 1.6 Devri bitmez UNUTULUR ve şuan unutulmuş durumda Csdurağı vb gibi firmalar olmasa emin olun Cs 1.6 Devri bitmişti Csgo , lol , pubg bu tarz oyunlar çıktı haliyle herkes yeni pc işine düştü deli gibi youtube'da bu oyunların reklamı dönüyo 1.6 videosu çeken youtuberlar zaten max 20 bin izleniyo Natronabi cs 1.6'ya emek veren reklamını yapan oyuncu çeken bir insandı oda gitti ve UNUTULDU ama ne olursa olsun CS 1.6 DEVRİ BİTMEZ (Benim Düşüncem)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Cs 1.6 devri bittimi ?
@IMANSIZ WINSTON HOCA KRALSIN 
olay şuki yönlendirme alsak ne olur almasak para bizde size ne oluyorki ?
ek olarak yönlendirmeyle olacak bir iş değil bu gelen adamı tutamassan o adam zaten kaçar kardeşim
şu bi gerçekki jail serverler pro serverlerden daha çok doluyor

olay şuki yönlendirme alsak ne olur almasak para bizde size ne oluyorki ?
ek olarak yönlendirmeyle olacak bir iş değil bu gelen adamı tutamassan o adam zaten kaçar kardeşim
şu bi gerçekki jail serverler pro serverlerden daha çok doluyor

Linklerini gizle |
Cs 1.6 devri bittimi ?
Daha çok doluyor ama aktif oyuncusu olmuyor @LSR. AFK muhabbetinden az çekmediniz. Kusura bakmayında GT liderliğiniz benim için geçersiz, zaten banlısınız. O liderlik aktif oyuncu ile olur, onu da WWZ yaptı bir tek. WWZ gibi olun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Cs 1.6 devri bittimi ?
güzel kardeşim wwzye bakarmısın ts3ünde kaç adam var ts3ü varmı bile belli değil gel bizim ts3e saat 5 te gör bence herşeye atlama
daha çok nasıl doluyor ya ilk iplere jail izni varken prolar bom boş çekiyordu
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Hayırlı TeskerelerLSR yazdı: Sal Tem 10, 2018 10:58 am güzel kardeşim wwzye bakarmısın ts3ünde kaç adam var ts3ü varmı bile belli değil gel bizim ts3e saat 5 te gör bence herşeye atlama

Linklerini gizle |
Cs 1.6 devri bittimi ?
Ben aktif oyuncu olmamalarından bahsediyorum. Benim canım sıkıldı bir jail ip adresine girdim. Sunucu 30 kişi, 1 CT var, TEdeki 29 oyuncunun 23 ü afk. O zaman sunucu aslında 7 kişi. Buda aslında yeni gelecek oyuncular açısından bir kayıptır. Çocuk ne yapayım böyle oyunu, 7 kişi isyan mı olur der çıkar.
WWZ de afk hiç var mı? Yok, düzenli oynayan oyuncular var. WWZ doluluğu aktif oyuncular ile yakalıyor. Dolu sunucu yeni oyuncuları çekiyor. Ben sizin TS de kaç kişi olduğunuza bakmam.
Ekleme: benim clanımda da 60 kişi var, sana ekran görüntüsü atmıştım. Diğer pro ipleride bu şekilde. Fakat hiçbirimiz hadi beyler sunucu boş durmasın herkes sunucuya girip afk bıraksın demiyoruz. Prolar boş iken jailler full çekiyordu demen saçma.
WWZ de afk hiç var mı? Yok, düzenli oynayan oyuncular var. WWZ doluluğu aktif oyuncular ile yakalıyor. Dolu sunucu yeni oyuncuları çekiyor. Ben sizin TS de kaç kişi olduğunuza bakmam.
Ekleme: benim clanımda da 60 kişi var, sana ekran görüntüsü atmıştım. Diğer pro ipleride bu şekilde. Fakat hiçbirimiz hadi beyler sunucu boş durmasın herkes sunucuya girip afk bıraksın demiyoruz. Prolar boş iken jailler full çekiyordu demen saçma.
Linklerini gizle |