Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 1.6 devri bittimi ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

Yek'-ta yazdı: Sal Tem 10, 2018 11:06 am Ben aktif oyuncu olmamalarından bahsediyorum. Benim canım sıkıldı bir jail ip adresine girdim. Sunucu 30 kişi, 1 CT var, TEdeki 29 oyuncunun 23 ü afk. O zaman sunucu aslında 7 kişi. Buda aslında yeni gelecek oyuncular açısından bir kayıptır. Çocuk ne yapayım böyle oyunu, 7 kişi isyan mı olur der çıkar.
WWZ de afk hiç var mı? Yok, düzenli oynayan oyuncular var. WWZ doluluğu aktif oyuncular ile yakalıyor. Dolu sunucu yeni oyuncuları çekiyor. Ben sizin TS de kaç kişi olduğunuza bakmam.

Ekleme: benim clanımda da 60 kişi var, sana ekran görüntüsü atmıştım. Diğer pro ipleride bu şekilde. Fakat hiçbirimiz hadi beyler sunucu boş durmasın herkes sunucuya girip afk bıraksın demiyoruz. Prolar boş iken jailler full çekiyordu demen saçma.
Katılıyorum .

@LSR

size bot atıyosunuz demıyorum ama mıletın bot atmadı ne maglum cogu klan afk odasını bıle gormek yetıyo yarsı ozele mısfır uye ornek vercek cok klan varda bos ver .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen İmam-POWER »

ADOW yazdı: Sal Tem 10, 2018 11:13 am
Yek'-ta yazdı: Sal Tem 10, 2018 11:06 am Ben aktif oyuncu olmamalarından bahsediyorum. Benim canım sıkıldı bir jail ip adresine girdim. Sunucu 30 kişi, 1 CT var, TEdeki 29 oyuncunun 23 ü afk. O zaman sunucu aslında 7 kişi. Buda aslında yeni gelecek oyuncular açısından bir kayıptır. Çocuk ne yapayım böyle oyunu, 7 kişi isyan mı olur der çıkar.
WWZ de afk hiç var mı? Yok, düzenli oynayan oyuncular var. WWZ doluluğu aktif oyuncular ile yakalıyor. Dolu sunucu yeni oyuncuları çekiyor. Ben sizin TS de kaç kişi olduğunuza bakmam.

Ekleme: benim clanımda da 60 kişi var, sana ekran görüntüsü atmıştım. Diğer pro ipleride bu şekilde. Fakat hiçbirimiz hadi beyler sunucu boş durmasın herkes sunucuya girip afk bıraksın demiyoruz. Prolar boş iken jailler full çekiyordu demen saçma.
Katılıyorum .

@LSR

size bot atıyosunuz demıyorum ama mıletın bot atmadı ne maglum cogu klan afk odasını bıle gormek yetıyo yarsı ozele mısfır uye ornek vercek cok klan varda bos ver .
Kardeşim CSDuragi'nda bot atılmıyor. eğer Steam'san Hangi Serverden şüpheleniyorsan O Server Favorilere ekle kaç tane bot olduğunu görürsün. 3 tane vardır oda spec botlarıdır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

@Emree.

Yanlıs anladın heralde ben tsdekileri diyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen Taşralı »

ADOW yazdı: Sal Tem 10, 2018 11:13 am

Katılıyorum .

@LSR

Beyler cs1.6 devri değilde cs1.5 atan varsa beraber atmak isterim.Cs1.6 ya değişik güzel bir mod eklenirse ozaman doluluğu baya artar.AFK olayında şöyle birşeyler daha duydum,ts3de gizli odamı ne varmış.Odalara çif ts bot atıyorlarmış.Geçen tsye gittim 75 kişi tsde 40 kişi toplasan yok :(.Birde sunucunun ortamı şart aga,Çoğu server sahipleri 13-16 yaş aralığında sesleri, ergen olduğundan kalın oluyor. Büyük yaşta olduklarını iddia ediyorlar.Böyleleri yüzündende çok kayıp var.Zamanında paintball serverinde adminlik bedavaysa sunucu hep doluydu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Emre xfakebot ile bot attığın zaman steamde olsan orası o botları algılamaz. Sadece 192 ile başlayan sunucu botlarını eksiltir. Biz burada da bot atılıyor demiyoruz zaten. Konumuz tamamı ile aktif oyuncular. Kaybımız aktif oyunculardır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

@Taşralı

ayn oyle dogru diyosun bunu bi klan yapmıstı tslerınde sinus bot vardı sinusbot sadece ipleri saydı icın klanda 12 kisi vardi ama tsde en uste bakınca 32 kısı vardı cok komıgıme giti ceken admine dedim sınırsız banladı neden acaba :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen Taşralı »

ADOW yazdı: Sal Tem 10, 2018 11:24 am @Taşralı

ayn oyle dogru diyosun bunu bi klan yapmıstı tslerınde sinus bot vardı sinusbot sadece ipleri saydı icın klanda 12 kisi vardi ama tsde en uste bakınca 32 kısı vardı cok komıgıme giti ceken admine dedim sınırsız banladı neden acaba :lol:
Klanı biliyorsan adını paylaşta.Rezilliğini görsün.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

@Taşralı

cok onceden suan kapalı onun adını kulananlar yanlıs anlayabilirler. yoksa atardım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Winston şu konuda haklı bir çok jailbreak ip adresi pro publiclerin %80 ninden daha aktif bir yapıya sahip ben şunu savunmuyorum %80 i afk serverın %20 si oynayınca tabiki herhangi bir prodan daha başarılı hale gelmiyor fakat max bizde 10 tane afk oluyor artık geri kalan full user ve bir çok prodan daha iyi durumdayız. Şu an bence Cs 1.6 da adam gibi full online 5 max 10 klan vardır. (Doluluk açısından)

Öteki yandan yektada haklı 23 tane afk olan server zevk vermez. Fakat ne kadar yenilik yapsakta jail ölü bir sektör.

İnsanlar yeni şeyler istiyor ve benim çevremdeki insanların çoğu ne jaili umursuyor ne yetkiyi bizde beraber rainbow6 cs go lol pubg gibi oyunlar oynuyoruz. Bence klan dediğimizde böyle olmalı.

Ayrıca eskiden bir rekabet vardı özellikle jailler arasında artık emekliye ayrıldık sanırım :) Çoğumuz kendi çapımızda başarılıydık yapacak bir şey yok umarım şu durum düzelir. Sonumuz cs go gibi olmasında...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen amad »

Yekta'nın da dediği gibi yenilik. Jail'in ölü bir sektör olması tüm bu durumu izah etmiyor mu sizce de ? Jailbreak modu her türlü fikre, hayal gücüne, yeniliğe açık bir mod. Tüm bunları göz önünde bulundurarak hâla da jail ölüyse sorun bizden kaynaklı demektir. Yenilenmeyen şey eskiyecektir,demodeleşecektir. Bu durumda da oyuncu kaybı kaçınılmaz olur. Ancak bana sorarsanız cs 1.6 devri öyle kolay kapanacağa benzemiyor. Piyasadaki diğer oyunlar da dört dörtlük değil. Örneğin CS:GO hileden geçilmiyor, PUBG sistem gereksinimi bakımından bir çok kişinin korkulu rüyası ayrıca şunu da söylemeden bitirmeyeyim. CS 1.6'nın ortamını şu an da bile hiçbir oyunda yok. Bu da eski hâlini alması için büyük bir avantaj. Yapılması gereken açık ve net, emek vermek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala