KG51 yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:11 pm
Yorumları genel olarak okudum. Ömer beyin ilgilenme konusu , yektanının mod konusu ve steam oyun indirimleri felan katılıyorum. Şu konuda katılmıyorum bence natron abi popüler olduğu zaman cs 1.6 baya doluydu. Peki şunu sorucam en kötü hangimiz testere bombayı biliyordu ? Yada teamspeak 3 lerde natron abi muhabbetleri geçiyordu ? Natronabinin yaptıklarıyla baya bence cs 1.6 nın kitlesi arttırılmıştı. Ondan sonra telif felan oldu çekmemeye başladı. Ben açıkçası bütün videolarını izliyordum çünkü kişisel olarak bence insana o 1.6 nın zevkini samimiyetini veriyordu. Kendi fikrimce şuan böle bir kanal yok. Umut laudres felan bunlar bence hikaye. Dolma konusundada iyi bir ip , userlere iyi davranılırsa adam yerine konulursa , adminlik yarışmalarıyla , ilgilenmeyle , jailde isyanteam kurulursa ve ortam yapılırsa o server bence csduragi gibi bir sunucuda her türlü dolar.
Katılıyorum cidden
- Natronsuz Bir Dünya Soğansız Bir Lahmacun Gibidir.
Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 9:33 pm
Bu konuyu tartışma ortamına çevirmeyin, ilk ve son uyarımdır.
Birde oyuncular az diyoruz, jaile yönlendirme diyorsunuz. Mahalle yanarken ......
Hala bizden bir şeyler bekliyorsunuz. @@Emree. biz zaten yapabildiğimiz kadarını yapıyoruz, siz bunu değerlendiremiyorsunuz. Git bütün forumlara ip adresinin reklamını yap, sunucunda etkinlikler düzenle. Natronabi natronabi diye tutturuyorsun, aç bir tane youtube kanalı keyifli videolar çek o videoların reklamını yap oyuncu topla.
Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 9:53 pm
Hala bizden bir şeyler bekliyorsunuz. @@Emree. biz zaten yapabildiğimiz kadarını yapıyoruz, siz bunu değerlendiremiyorsunuz. Git bütün forumlara ip adresinin reklamını yap, sunucunda etkinlikler düzenle. Natronabi natronabi diye tutturuyorsun, aç bir tane youtube kanalı keyifli videolar çek o videoların reklamını yap oyuncu topla.
Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 7:18 pm
@emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Umarım bu ekran görüntüsüne Ömer TELLİ bir şey demez, oda bunun farkında çünkü.
Oyuncu sadece 16v16 ya gelmek istiyor ise hoş muhabbetiniz ile onu yanınıza almalısınız. İlgi alakası varsa da oyuncuya düzenli 16v16 yapması için yetki vermelisiniz.
Steam+ ise tamamen güven muhabbeti. Sen banlarsın ama o korumadan kolay kolay hile geçmediğini bilen sunucu sahibi gel benim sunucumda steam+ ile oyna sana karışmayacağız diyebiliyor. Yinede yenilgiyi hazmedeyenler isyan edebiliyor, ona da biz bir şey diyemeyiz.
Evet steam+dan hile geçmiyor ancak bana gelen bilgiler dahilinde bazi kişiler farklı bir .exe ile steam+ olarak gösterebiliyorlarmış kendilerini.
Cs 1.6 bitse FCS Gaming Bitmez Steam+'dan 100 tane hile geçsin sendeki adminler hemen yakalar