reklam plugını
Moderatör: Moderatörler
-
reklam plugını
Nick engelleme eklentisi kurarak servera girdiği gibi cs84 olan nicki otomatik değiştirebilir. Banlayarak user kaybetmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
reklam plugını
Bızım degıl Normal CS'nın user kaybına gırıyor Atıyrum xxx Clan Kurucusu forumu bılmıyor. 84 YENI IP Dıye bırı gırıyor bu adam onu banlıyor arka arkaya 2 3 serverdan ban yıyınce sınırlenıp oyunu kapatıyor buda oyunun user kaybına gırıyor.Colditz yazdı: Sal Tem 03, 2018 7:06 pm Nick engelleme eklentisi kurarak servera girdiği gibi cs84 olan nicki otomatik değiştirebilir. Banlayarak user kaybetmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
reklam plugını
bunu sizde yapabilirsiniz reklam yasak değilse bununda yasak olması saçma olur bence banlıcaksınız yani geldimi banada cs84 gelior banlıyorum
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
reklam plugını
Herkes yaparsa ortalik baya bi karışır user diye bişey kalmaz reklam ara yüzü gibi bişey olur.YeKTaBEYy yazdı: Sal Tem 03, 2018 7:16 pm bunu sizde yapabilirsiniz reklam yasak değilse bununda yasak olması saçma olur bence banlıcaksınız yani geldimi banada cs84 gelior banlıyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
reklam plugını
Kardeşim ben yabancı sitelerden saatlerce araştırarak ve bulduktan sonra editleyerek, türkçeleştirerek çok sağlam anti reklam pluginleri buldum ve bunları serverımda aktif ettim. Şuan reklamsız,sorunsuz ilerliyoruz. CSD Forumdada paylaşmıştım ancak konuyu açmama çeşitli sebeplerle izin verilmedi.
Bu konudaki sıkıntınızı anlıyorum ve bu tip sıkıntıda olan sv sahibi dostlarımıza yardım etmek isterim. TS3 adresimize gelebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Bu konudaki sıkıntınızı anlıyorum ve bu tip sıkıntıda olan sv sahibi dostlarımıza yardım etmek isterim. TS3 adresimize gelebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Linklerini gizle |
reklam plugını
Çeşitli sebepler ? Paylaşım şablonunu da geçtim, eklenti bile değildi. Users ini ye eklediğin ab yetkili yetkiler oyuncunun girmesini tamamen engelliyor. Buda o eklenti ile oyuncu kaybı oluyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
reklam plugını
Engelleme reklam bunlar yapılıcak seyler Bız tamamen onune gecmek ıcın bırseyler yapılmasını ıstıyoruz Forum kullanmayı bılmeyen bır suru server var.Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 8:19 pm Kardeşim ben yabancı sitelerden saatlerce araştırarak ve bulduktan sonra editleyerek, türkçeleştirerek çok sağlam anti reklam pluginleri buldum ve bunları serverımda aktif ettim. Şuan reklamsız,sorunsuz ilerliyoruz. CSD Forumdada paylaşmıştım ancak konuyu açmama çeşitli sebeplerle izin verilmedi.
Kolay gelsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
reklam plugını
Öncelikle tengri konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bu tip etik olmayan davranışların önüne geçilmesinde örnek oldunuz.Yek'-ta yazdı: Sal Tem 03, 2018 8:25 pm Çeşitli sebepler ? Paylaşım şablonunu da geçtim, eklenti bile değildi. Users ini ye eklediğin ab yetkili yetkiler oyuncunun girmesini tamamen engelliyor. Buda o eklenti ile oyuncu kaybı oluyor.
Ben 2 adet kombine eklentiyi kullanıyorum. Ve reklamın ''r'' si bile kalmadı. Hiçbir user kaybıda yaşamadık. Sizin tercihiniz, paylaşmayın derseniz paylaşmam. Ama %100 sorunsuz ve performans ile çalışıyoruz. Eğer denemek isteyen olursa deneyebilir. Ben 2 aylık kullanım performansı üzerine yazıyorum bunları.
Yinede teşekkürler.
Linklerini gizle |
reklam plugını
Levelsiz, şimdi bir şey derdim de çok ayıp olur, ürün yerleştirme yapma :).
Yazdım Ömer TELLİ ye, uygun bir zamanda bir şeyler yapar artık.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
reklam plugını
Peki, kolay gelsinYek'-ta yazdı: Sal Tem 03, 2018 8:44 pm Levelsiz, şimdi bir şey derdim de çok ayıp olur, ürün yerleştirme yapma.

Linklerini gizle |