reklam plugını
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
reklam plugını
Merhaba,Bu topa Bende girmek istemezdim.Ancak Servera gunde 5 10 tane farklı ısımde adam gelıyor tasındık cs84 tengrı jaıl vsvs dıye,
Banlamaktan sıkıldım Issız gıbı sıra sıra gelıceklerını dusunmedım için serverlarına gırdım cıktımda benım ısmımde CS84 yeni ip Oldu Bu plugın serbest ise bir yaptırım yok ise bızlerde kullanalım ? [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
Banlamaktan sıkıldım Issız gıbı sıra sıra gelıceklerını dusunmedım için serverlarına gırdım cıktımda benım ısmımde CS84 yeni ip Oldu Bu plugın serbest ise bir yaptırım yok ise bızlerde kullanalım ? [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
En son Mustafa Kemal1 tarafından Sal Tem 03, 2018 3:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
- İletişim:
reklam plugını
Evet Cıkan Userların ısmı otomatık degıstıren basıt bır plugın eklemısler.Reklama gerek yok bence Tengrı Kendını dusuruyor sadece.
Linklerini gizle |
-
reklam plugını
Olurmu onlar yapmamıştır birisi eklemiştir eklentiyi aaa ilahi Mustafa Bey :ddMustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 3:54 pmEvet Cıkan Userların ısmı otomatık degıstıren basıt bır plugın eklemısler.Reklama gerek yok bence Tengrı Kendını dusuruyor sadece.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
reklam plugını
ARZ* yazdı: Sal Tem 03, 2018 3:56 pmOlurmu onlar yapmamıştır birisi eklemiştir eklentiyi aaa ilahi Mustafa Bey :ddMustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 3:54 pmEvet Cıkan Userların ısmı otomatık degıstıren basıt bır plugın eklemısler.Reklama gerek yok bence Tengrı Kendını dusuruyor sadece.

Linklerini gizle |
-
reklam plugını
Tengriyi yatircaksin falayaka iskence ediceksin ama yine adam olmaz banlamasak 7 24 afk lar
Linklerini gizle |
-
reklam plugını
Aslinda bi nevi user kaybina yol açıormuor mu? O servere giren tum userlerin adi ciktiktan sonra cs84 oluyor ve giden her serverden banlaniyor dolulugun dususunde etkili oluyor yani değişik Ömer bey bi yaptirim yapar die umuyorum.
Linklerini gizle |