Alias engelleyici ve steam+ ile sorunsuz bir server yani :) Teşekkürler yardım için.Yek'-ta yazdı: Prş Haz 28, 2018 7:40 pm Bunny cfg bizim alias kontrol eklentisinin içerisinde olması lazım. Zamanında komutları göndermiştim Ömer TELLİ ye engellemişti. Bunny configinde de alias komutları var, zaten alias ile birlikte yapıyorsun. Steam+'dan geçer.
Steam+ Özelliği Hakkında Bir Soru
Moderatör: Moderatörler
-
Colditz
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Ben değil Can hile -,-Yek'-ta yazdı: Prş Haz 28, 2018 7:42 pm Alperen seni EAC sunucularda görelim, sxe mi kaldı? EAC şuanda deli gibi korunan bir sistem, ağır gelebilir sana.
| Linklerini gizle |
Alperen ile Can'ı sürekli karıştırıyorum.Sen hiç değil zaten Alper Soylu :)
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
@Yek'-ta tabi beni unutmak mümkün mü 50 kere banladığın adamı. Faceden bile engel attığın adamı .d Neyse konuyu şey etmeyeyim.
"Steam+" Kullanan kişi hile açamıyor.
"Steam+" Kullanan kişi hile açamıyor.
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
Eac'ı az önce bir arkadaş sayesinde ilk defa öğrendim, haklısın sxe'de paralı hileler açılıyormuş fakat ne indirtirseniz ne kurdurtursanız kurdurtun, hiç birinde beni ''1vs1'' aim_map haritasında alabilecek insan tanımam deltaya rakibimYek'-ta yazdı: Prş Haz 28, 2018 7:49 pm Alperen ile Can'ı sürekli karıştırıyorum.Sen hiç değil zaten Alper Soylu![]()
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
@Yek'-ta
Eklentide steam+ kontrol yapmak için steam kontrolü de yapmak gerekiyor mu yoksa sadece csd_checkuserac(id) yazıp geçeyim mi?
Ben sadece yazmayı denedim fakat çalışmadı bir eklentimde acaba neden olabilir?
Eklentide steam+ kontrol yapmak için steam kontrolü de yapmak gerekiyor mu yoksa sadece csd_checkuserac(id) yazıp geçeyim mi?
Ben sadece yazmayı denedim fakat çalışmadı bir eklentimde acaba neden olabilir?
Kod: Tümünü seç
if(csd_checkuserac(id)) {
//devam
}
| Linklerini gizle |
Ayriyeten bi steam kontrolü yapmanıza gerek yok. Sistem oyuncu 5 saniye sonra girince tarama yapıp steam+ olduğunu belirtiyor. Bu sebep ile sorgulamayı oyuncu giriş yaptıktan 15-20 saniyeden sonra yapmalısınız.
| Linklerini gizle |