Steam+ Özelliği Hakkında Bir Soru
Moderatör: Moderatörler
-
Colditz
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
@Yek'-ta
Serverımda takılan birçok kişiye yüklettim. Kullanmakta olduğum fps sınır eklentisini steam+ lara pasifleştirdim. Yani kullananların kesinlikle hilesiz olduğu düşüncesi var bende. Bu programı kullananlar yani steam+ olanlar kesinlikle hiçbir hile kullanamıyor değil mi?
Wall hack gibi hileleri geçtim cfg veya hız hilesi vs bunny hilesi kullanabiliyorlar mı yoksa onlar da mı engelleniyor?
Serverımda takılan birçok kişiye yüklettim. Kullanmakta olduğum fps sınır eklentisini steam+ lara pasifleştirdim. Yani kullananların kesinlikle hilesiz olduğu düşüncesi var bende. Bu programı kullananlar yani steam+ olanlar kesinlikle hiçbir hile kullanamıyor değil mi?
Wall hack gibi hileleri geçtim cfg veya hız hilesi vs bunny hilesi kullanabiliyorlar mı yoksa onlar da mı engelleniyor?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
vanessaaa
-
ulyoS
-
Colditz
Steam olsa hile kullanabileceğini biliyorum fakat Steam+ olanlar için hile olmadığını Yekta konu açarak belirtmişti. Fakat cfg buna geçerli mi onu öğrenmek istiyorum.
| Linklerini gizle |
VAC ın tespit edemediğini Steam+ engelliyor, Steam+ nın engelleyemediğini VAC tespit edip 2-3 gün sonra banlıyor.
cfg engelleme ? Oyunun kendi özelliğidir bu. Ben kendi configimi alıp sana atsam artık cfgli mi olacaksın? Hız hilesi ? VAC'den hiçbir şekilde speedhack geçmiyor, zaten sunucularda engelli. Bunny hilesi ? ilk defa senden duyuyorum, ama oda engellidir merak etme.
cfg engelleme ? Oyunun kendi özelliğidir bu. Ben kendi configimi alıp sana atsam artık cfgli mi olacaksın? Hız hilesi ? VAC'den hiçbir şekilde speedhack geçmiyor, zaten sunucularda engelli. Bunny hilesi ? ilk defa senden duyuyorum, ama oda engellidir merak etme.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Yani anlatmaya çalıştığımı dalga geçer gibi cevaplamana rağmen tekrardan anlatmaya çalışacağım :)Yek'-ta yazdı: Prş Haz 28, 2018 7:31 pm VAC ın tespit edemediğini Steam+ engelliyor, Steam+ nın engelleyemediğini VAC tespit edip 2-3 gün sonra banlıyor.
Yani hile sistemi imkansız. Yazdığın yazıdan bunu anladım. Birbirinin eksiklerini tamamlıyorlar. Anlatmaya çalıştığım şey ise;
CFG dediğim şey de bunny cfg vs demeye çalıştım. Bunny yaparken aşırı hızlanma gibi mesela. Hile tarzı cfgler çokça bulunmakta. Bunları engelliyorsa yani kısaca hiçbir şekilde hile yapamıyorsa çok güzel bir şeymiş.
| Linklerini gizle |
Bunny cfg bizim alias kontrol eklentisinin içerisinde olması lazım. Zamanında komutları göndermiştim Ömer TELLİ ye engellemişti. Bunny configinde de alias komutları var, zaten alias ile birlikte yapıyorsun. Steam+'dan geçer.
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
Öncelikle teşekkürler kardeşim beni hile diyerek yücelttiğin için diğer olarakta ''sxe'' li ''vac'' lı maçlara beklerim
| Linklerini gizle |
Alperen seni EAC sunucularda görelim, sxe mi kaldı? EAC şuanda deli gibi korunan bir sistem, ağır gelebilir sana.
| Linklerini gizle |
-
JustR1x
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Steam CS16 da elit, malan gibi bunny cfgler çalışmıyor
| Linklerini gizle |