İşte tam bu yüzden, bir de yardım ettiğimiz kişiyi tanımak ve CSD ye yararlı biri mi bunu öğrenmek istiyoruz işte. Müşteriyse artık yardım ediyoruz ki CSD Kalitesini sevsin.By.Dehset yazdı: Pzr Haz 17, 2018 7:35 pm Bence forum ölmüşle alakası yok. Bu konuyu okuyan bir çok kişi de yapabilir diye düşünüyorum ama kimse kolay kolay uğraşmak istemiyor. Belli başlı 3-4 eklenti var. Birinden alıp ötekine ekle, ötekinden al diğerine ekle. Yıllardır da böyle. Sürekli aynı şeyler yapıldığı için de bir zaman sonra o isteği cevaplamak, cevabı veren kişiye hiçbir şey katmıyor ve monotonlaşıyor. Yanlış anlaşılma olmasın size veya konunuzun içeriğiyle ilgili bir sitemim yok. Bu tür konulara ne için daha az cevap verildiği söylemek için yazdım.
Jbmenü içine eklenti [İSTEK]
Moderatör: Moderatörler
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Bence bu konuda o kadar katı olmaya gerek yok. Öyle bir kural da yok. İlgili tek satır şöyle geçiyoralpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 7:48 pm İşte tam bu yüzden, bir de yardım ettiğimiz kişiyi tanımak ve CSD ye yararlı biri mi bunu öğrenmek istiyoruz işte. Müşteriyse artık yardım ediyoruz ki CSD Kalitesini sevsin.
Yani reklam atmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünümüyorum.Forum içerisinde herhangi bir farklı sunucunun veya platformun reklamını yapmak yasaktır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 77
Arkadaşlar yardım edebilecek var mı ? Ben forumda istediğim pluginleri direk kullanmıyorum zaten öğrenmek amaçlı başka bir jbmenüye aktarıyorum hem benim için bir egzersiz oluyor. Fakat şuana dek plugin hakkında bir yanıt gelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
İstediğiniz şeyler bir kodla olacak şeyler değil, en az yarım saat en fazla dört beş saat gerekli.
Herkesin bu kadar vakti olduğunu düşünmüyorum.
Herkesin bu kadar vakti olduğunu düşünmüyorum.
Linklerini gizle |
-
Direk kullanmıyorsan başka eklentileri kontrol ederek yapabilirsin. Sadece egzersiz yapmak için burda eklenti istemeye gerek yok bence. Bu kadar uzun bir eklentiyle kimsenin uğraşacağını sanmıyorum. Birkaç isteği anlarımda 8-9 tane istek de çok geliyor. Bunun biraz fazlasını ücretli yaptıranlar oluyor yani öyle diyeyim. İyi forumlar.bykicker yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:16 pm Arkadaşlar yardım edebilecek var mı ? Ben forumda istediğim pluginleri direk kullanmıyorum zaten öğrenmek amaçlı başka bir jbmenüye aktarıyorum hem benim için bir egzersiz oluyor. Fakat şuana dek plugin hakkında bir yanıt gelmedi.
Linklerini gizle |
-
@Colditz Bence o kadar abartılmamalı hiç bir bilgim olmamasına rağmen 2 , 4 ve 6. isteklerimi ekleyerek yaptım, yarım saatimi aldı en fazla. Diğerleride verdiğim ekletinin içinde bulunuyor zaten sadece küçük değişiklikler gerekiyor. Sanırım konuya göz gezdiren kişiler eklentinin biraz karışık olduğu algısına kapılmış, bende bunun için istediğim istekleri minimum'a indirgedim ve size anlaşılır bir şekilde tekrardan sunuyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 : Market menüsünde ( Kelebek + Reklam Atma ) ( Testere + Bomba ) Şeklinde 2 araç gereç olucak.
2 : Meslek menüye Hırsız eklensin. (10 dakikada 15 JB)
3 : Şuan pluginde TS3 İNDİR BAĞLAN MENÜ var fakat ben onu sadece TS3 BAĞLAN'a çevirmek istiyorum ayriyetten bi menüye girmesin direk ana menüden bağlansın.
4 : Ölüyken ve LR'de Jbmenü çalışmasın
5 : Ana-menü'ye ŞANS MENÜSÜ eklensin :
Şans menüsünün içerisinde : (30,60)TL arası kazanma şansı , İFLAS , 0 TL Kazanma (Hiçbirşey) , Goldenak Kazanma.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jbmenü'ye Bağlanacak Goldenak : download/file.php?mode=view&id=18093
Düzenlenecek JBMENÜ : download/file.php?mode=view&id=18092
1 : Market menüsünde ( Kelebek + Reklam Atma ) ( Testere + Bomba ) Şeklinde 2 araç gereç olucak.
2 : Meslek menüye Hırsız eklensin. (10 dakikada 15 JB)
3 : Şuan pluginde TS3 İNDİR BAĞLAN MENÜ var fakat ben onu sadece TS3 BAĞLAN'a çevirmek istiyorum ayriyetten bi menüye girmesin direk ana menüden bağlansın.
4 : Ölüyken ve LR'de Jbmenü çalışmasın
5 : Ana-menü'ye ŞANS MENÜSÜ eklensin :
Şans menüsünün içerisinde : (30,60)TL arası kazanma şansı , İFLAS , 0 TL Kazanma (Hiçbirşey) , Goldenak Kazanma.
Jbmenü'ye Bağlanacak Goldenak : download/file.php?mode=view&id=18093
Düzenlenecek JBMENÜ : download/file.php?mode=view&id=18092
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
bykicker yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:16 pm Arkadaşlar yardım edebilecek var mı ? Ben forumda istediğim pluginleri direk kullanmıyorum zaten öğrenmek amaçlı başka bir jbmenüye aktarıyorum hem benim için bir egzersiz oluyor. Fakat şuana dek plugin hakkında bir yanıt gelmedi.
Sen egzersiz yap diye 1-2 saatimi alacak şey ile uğraşacağımı sanmıyorum. Bizim attığımız kodları kullanarak jbmenu yapıyorsun anladığım kadarı ile. Hiçbir bilgim olmamasına rağmen diyorsun, kopyala yapıştır yaparak herkes hemen hemen her şeyi yapar. Ben eklenti hazırlarken kopyala yapıştır yapmayı uygun bulmuyorum bu yüzden her şeyi yeniden kodluyorum. Yardım edecek biri çıkar mı bilmiyorum ama ben yardımcı olamayacağım. En azından sunucun olsa ve onda kullanacak olsan daha bir yardımsever olabilirdim fakat yapabileceğim bir şey yok.
İyi forumlar dilerim.
Linklerini gizle |
-
@Colditz
Sanırım beni yanlış anlamışsın egzersizden kastım sizi 1 saat oyalayıp kendime yarar sağlayacağım değildi tabikide yakında kullanacağım süs niyetine istemiyorum sizden
egzersiz kelimesi biraz yanlış olmuş galiba demek istediğim sizden aldığım plugini belki birşeyler kaparım diye plugin'in ilk haline ekliyorum.
Umarım anlaşılır olmuştur.
İyi forumlar.
Sanırım beni yanlış anlamışsın egzersizden kastım sizi 1 saat oyalayıp kendime yarar sağlayacağım değildi tabikide yakında kullanacağım süs niyetine istemiyorum sizden
egzersiz kelimesi biraz yanlış olmuş galiba demek istediğim sizden aldığım plugini belki birşeyler kaparım diye plugin'in ilk haline ekliyorum.
Umarım anlaşılır olmuştur.
İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Kusura bakma, cidden çok şey istiyorsun. 1-2 istek olsa hadi zamanımı sana verirdim ama istediğin şeyler hem kolay hem zor.
1. İstediğin için, istemediğin şeyleri
"
{
asdasdasd
}
"
Tırnakla gösterdiğim gibi sil. Case numaraları menünün sonunda belli olur oradan bak aşşağıda He_granade miydi unuttum onu vermesini sağla (Çoğu eklentide bu var bakabilirsin)
Ekle sonuna.
Kelebek için de jbmenü içerisindeki bir tane "xx satın aldınız" yazısını direk kopyala yani tek kod satırını kelebek casesinin içine yapıştır. orayı kendine özel reklamlarla ayarla.
gibi gibi.
2- isteğin için. Başka jbmenülerden Meslek Menünün değişken ve kodlarını kopyala yapıştır bu kadar.
3- isteğin için. Yine TS3 Bağlan ve İndir'in ismini Ts3 Bağlan diye değiştir.
casede herşeyi sil aynı şu şekil olsun;
case 1 olmaya bilir başka bir case numarası vardır ona göre bak.
4- Bunu sen yapamazsın biz yaparız.
5- Her hangi bir şans menüsünü bul ve yardım edecek bir arkadaşa at yine ayarlanır.
YANİ DEMEK OLUYOR Kİ İSTEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNEREK YAPABİLİRSİN.
1. İstediğin için, istemediğin şeyleri
"
{
asdasdasd
}
"
Tırnakla gösterdiğim gibi sil. Case numaraları menünün sonunda belli olur oradan bak aşşağıda He_granade miydi unuttum onu vermesini sağla (Çoğu eklentide bu var bakabilirsin)
Kod: Tümünü seç
give_item(id,"weapon_hegrenade")
Kelebek için de jbmenü içerisindeki bir tane "xx satın aldınız" yazısını direk kopyala yani tek kod satırını kelebek casesinin içine yapıştır. orayı kendine özel reklamlarla ayarla.
renkli_yazi(0,"!n[ !gImmortal | !n] !tCok Sanslisin Agir Abisin! !n[ !g%s !n] !tOyuna !g+400 HP !n+ !gHizli Kosma !n+ !gYuksek Ziplama !tile Basladin.", name)
2- isteğin için. Başka jbmenülerden Meslek Menünün değişken ve kodlarını kopyala yapıştır bu kadar.
3- isteğin için. Yine TS3 Bağlan ve İndir'in ismini Ts3 Bağlan diye değiştir.
casede herşeyi sil aynı şu şekil olsun;
case 1 :
{
client_cmd(id,"say /ts3")
}
4- Bunu sen yapamazsın biz yaparız.
5- Her hangi bir şans menüsünü bul ve yardım edecek bir arkadaşa at yine ayarlanır.
YANİ DEMEK OLUYOR Kİ İSTEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNEREK YAPABİLİRSİN.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
yapılmadıysa yapayım
çok kolay şeyler istiyorsun
insanların bu kadar büyütmesine gerek yok
çok kolay şeyler istiyorsun
insanların bu kadar büyütmesine gerek yok