Jbmenü içine eklenti [İSTEK]
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 77
Jbmenü'ye birkaç isteğim var eklenirse çok güzel bi jbmenü olacak umarım yapılır
1 - Market kısmında sadece kelebek ve testere kalıcak ama kelebek + reklam(reklam atsın) ve testere + bomba şeklinde olacak Birde her el başı market'i kullandınız diyor fakat giriliyor onun bi çözümü varmı aslında kullanmadım ama kullandın diyor.
2 - İsyan atman kolay olmasın orta olsun yani isyan yapılacak şeylerin fiyatları düzenlensin
3 - meslek menüye hırsız eklensin
4 - Yetkili menüye kurucu menü gelsin ve hangi yetki harfinin hangi menüyü açabildiğini yazarsanız sevinirim
5 - TS3 indir baglan menu diye bi menu var orasının sadece baglan menu olmasını istiyorum indir olmasın direk ana menuden baglansın fazla kafa karismasın yani ara menulere fazla gırmemeye calısıyorum
YAPANIN ELLERİ DERT GÖRMESİN
1 - Market kısmında sadece kelebek ve testere kalıcak ama kelebek + reklam(reklam atsın) ve testere + bomba şeklinde olacak Birde her el başı market'i kullandınız diyor fakat giriliyor onun bi çözümü varmı aslında kullanmadım ama kullandın diyor.
2 - İsyan atman kolay olmasın orta olsun yani isyan yapılacak şeylerin fiyatları düzenlensin
3 - meslek menüye hırsız eklensin
4 - Yetkili menüye kurucu menü gelsin ve hangi yetki harfinin hangi menüyü açabildiğini yazarsanız sevinirim
5 - TS3 indir baglan menu diye bi menu var orasının sadece baglan menu olmasını istiyorum indir olmasın direk ana menuden baglansın fazla kafa karismasın yani ara menulere fazla gırmemeye calısıyorum
YAPANIN ELLERİ DERT GÖRMESİN
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
güncel+ aslında bir arkadaş yapmıştı fakat ben o plugini yaptıktan sonra birkaç sorun daha farkettim eğer yukardaki isteklerimle birlikte bunlar da yapılrsa çok güzel olur şimdiden teşekkürler
6 - Market silahlarının sesleri karışmış onları düzenlenseniz sevinirim ben yaptım düzelmedi
7 - Jbmenu sona kalan kişi için veyahut lr de de olabilir otomatik kapansın.
6 - Market silahlarının sesleri karışmış onları düzenlenseniz sevinirim ben yaptım düzelmedi
7 - Jbmenu sona kalan kişi için veyahut lr de de olabilir otomatik kapansın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
benim gibisin, detaycı ve seçici
bende öyleyim güzel bir özellik
eskiden ben de yazardım senin gibi,ama hemen yaparlardı. şimdi forum öldü ya
inşallah yapan çıkar başarılar.

eskiden ben de yazardım senin gibi,ama hemen yaparlardı. şimdi forum öldü ya

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Cok Karısık geldı Nedense Sabahe ettımden herhalde Sımdı Uyucam kalkınca yapan olmassa saglam kafayla bakarım
Linklerini gizle |
-
@Mustafa Kemal Haklısın sağlam kafayla daha iyi olur. Bekliyorum
Linklerini gizle |
-
Öldüğünden değil başka nedenden yazmıyoruz.mkiranatli yazdı: Pzr Haz 17, 2018 10:10 am benim gibisin, detaycı ve seçici
eskiden ben de yazardım senin gibi,ama hemen yaparlardı. şimdi forum öldü yainşallah yapan çıkar başarılar.
Linklerini gizle |
-
Bayram nedeni ile herkes ailesinin yanında. Zaten olması gereken de bu. Ailesiyle hoş zaman geçirmeli herkes. Oyun aileden daha önemli olmamalı. Bayramdan sonra istek bölümünde daha çok iş yapmaya çalışacağım. Şu an bakamıyorum haliyle. Eğer çözülmezse bayramdan sonra yapayım.mkiranatli yazdı: Pzr Haz 17, 2018 10:10 am benim gibisin, detaycı ve seçici
bende öyleyim güzel bir özellik ;)
eskiden ben de yazardım senin gibi,ama hemen yaparlardı. şimdi forum öldü ya :) inşallah yapan çıkar başarılar.
İyi Bayramlar | İyi Forumlar
Linklerini gizle |
-
Haklısınız aile daha önemli acelesi yok zaten herkes ailesiyle kefini çıkarsın.
Linklerini gizle |
-
+güncel Bu arada isteklerim bitmiyor malesef ama aklıma geliyor bir sürü şey ne yapayım 
jbmenunun ana menüsüne şans kutusu de eklermisiniz Şans menüsüne girerken say da şey çıksın dikkat bu menü de tüm jblerini kaybetme riskin var diye
sans menusu 20 tl olacak
içinde
goldenak kazanma şansı
tum jb leri kaybetme şansı
20 ile 40 jb arasında kazanma şansı
0 ile 20 jb arasında kaybetme şansı
olsun başka gerek yok
bide şans menusu başlarken kasa açımı sesi gelsin
--
SAY'da ne yaptıysa ne kazandıysa geçsin 2 - 3 kere kazandıkları şeyleri veya kaybettiklerini herkes görebilsin
mesela goldenak kazandı (Bu arada goldenak plugini yüklü)
CSDURAGI - ADMIN isimli oyuncu şans kutusu açarak Goldenak kazandi Seni sansli mahkum. filan gibi
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

jbmenunun ana menüsüne şans kutusu de eklermisiniz Şans menüsüne girerken say da şey çıksın dikkat bu menü de tüm jblerini kaybetme riskin var diye
sans menusu 20 tl olacak
içinde
goldenak kazanma şansı
tum jb leri kaybetme şansı
20 ile 40 jb arasında kazanma şansı
0 ile 20 jb arasında kaybetme şansı
olsun başka gerek yok
bide şans menusu başlarken kasa açımı sesi gelsin
--
SAY'da ne yaptıysa ne kazandıysa geçsin 2 - 3 kere kazandıkları şeyleri veya kaybettiklerini herkes görebilsin
mesela goldenak kazandı (Bu arada goldenak plugini yüklü)
CSDURAGI - ADMIN isimli oyuncu şans kutusu açarak Goldenak kazandi Seni sansli mahkum. filan gibi
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Bence forum ölmüşle alakası yok. Bu konuyu okuyan bir çok kişi de yapabilir diye düşünüyorum ama kimse kolay kolay uğraşmak istemiyor. Belli başlı 3-4 eklenti var. Birinden alıp ötekine ekle, ötekinden al diğerine ekle. Yıllardır da böyle. Sürekli aynı şeyler yapıldığı için de bir zaman sonra o isteği cevaplamak, cevabı veren kişiye hiçbir şey katmıyor ve monotonlaşıyor. Yanlış anlaşılma olmasın size veya konunuzun içeriğiyle ilgili bir sitemim yok. Bu tür konulara ne için daha az cevap verildiği söylemek için yazdım.
Linklerini gizle |