merhaba kolay gelsin ben yönlendirme hizmeti alacağım panelimde 300 tl parası hazır fakat para ana panelimde değil yani serverimin olduğu e mail üzerinde değil , farklı bir e mai üzerinde ama o serverime almak istiyorum yardımcı olur musunuz oluyor değilmi öyle teşekkürler. [@Bilinmeyen Etiket]
CsKolik yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:20 pm
merhaba kolay gelsin ben yönlendirme hizmeti alacağım panelimde 300 tl parası hazır fakat para ana panelimde değil yani serverimin olduğu e mail üzerinde değil , farklı bir e mai üzerinde ama o serverime almak istiyorum yardımcı olur musunuz oluyor değilmi öyle teşekkürler. [@Bilinmeyen Etiket]
Facrbook Sayfasına Mesaj Atarsan daha güzel bilgi alırsın. burdan net bilgi alırsın. iyi forumlar
Yanlış bilmiyorsam yönlendirme parası ilk alımda panelden cekilmiyor direk bankaya yatırıyorsunuz
Yanlış bilmiyorsam yönlendirme parası ilk alımda panelden cekilmiyor direk bankaya yatırıyorsunuz
ben hiç öyle birşey okumadım forumda falanda gördüm panelinize yatırın yazılmış oradan çekilir falan demişler
ben hiç öyle birşey okumadım forumda falanda gördüm panelinize yatırın yazılmış oradan çekilir falan demişler
Panelinde Para Duruyor. 1 Hafta Civarında Paran çekiliyor. Zaten Çekildiği gün Yönlendirme Aktif oluyor. İyi forumlar
Yönlendirme sadece banka yoluyla alınıyor, ödeme bildirimini panelden açıp, 300tl panel bakiyenize geliyor, yönlendirme için ödeme bildirimi ile talep açıyorsunuz ve bakiyenizden düşüyor.
specified yazdı: Cmt Haz 02, 2018 7:15 pm
Yönlendirme sadece banka yoluyla alınıyor, ödeme bildirimini panelden açıp, 300tl panel bakiyenize geliyor, yönlendirme için ödeme bildirimi ile talep açıyorsunuz ve bakiyenizden düşüyor.
Zaten o 300 tlyi bankaya havale ederek bakiyeye gecirmistim bundan bikac zaman once farkli birsey icin gecirmistim ama yonlendirme almaya karar verdim simdide
specified yazdı: Cmt Haz 02, 2018 7:15 pm
Zaten o 300 tlyi bankaya havale ederek bakiyeye gecirmistim bundan bikac zaman once farkli birsey icin gecirmistim ama yonlendirme almaya karar verdim simdide
sıkıntı yok o zaman beklemede kalın 7 ila 10 gün içerisinde aktif oluyor, hayırlı olsun şimdiden
Şöyle ki, yönlendirme de bir ürüne giriyor. Yani yönlendirme alacağınız ipnin paneline 300 lira yüklemeniz lazım. IP başka panelde, yönlendirme hizmeti başka bir panelde olmaz. Siz Taha'nın da dediği gibi durumu mail atarak bildirin. Eğer panel üzerindeki sistem buna müsait ise ve muhasebe kaydı açısından bir sıkıntı yaratmayacak ise yönlendirmeyi IP adresine tanımlarlar, fakat bir sonraki yönlendirme için paranın asıl panele yatırılması gerektiğini sizlere söylerler ve bir sonraki bu hatada kabul etmezler.
Not; Yönlendirme hizmeti 3. ay sonunda ana panele geçtiği vakit 1 hafta beklemeye alabilirler. Bunun sebebi panel üzerinden IP tanımlandırması yapılması ve sıra olduğunu hepimiz de biliyoruz.