Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme alıcam parayı yatırdım

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CsKolik

Mesaj gönderen CsKolik »

merhaba kolay gelsin ben yönlendirme hizmeti alacağım panelimde 300 tl parası hazır fakat para ana panelimde değil yani serverimin olduğu e mail üzerinde değil , farklı bir e mai üzerinde ama o serverime almak istiyorum yardımcı olur musunuz oluyor değilmi öyle teşekkürler. [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Sherkeys`

Mesaj gönderen Sherkeys` »

CsKolik yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:20 pm merhaba kolay gelsin ben yönlendirme hizmeti alacağım panelimde 300 tl parası hazır fakat para ana panelimde değil yani serverimin olduğu e mail üzerinde değil , farklı bir e mai üzerinde ama o serverime almak istiyorum yardımcı olur musunuz oluyor değilmi öyle teşekkürler. [@Bilinmeyen Etiket]
Facrbook Sayfasına Mesaj Atarsan daha güzel bilgi alırsın. burdan net bilgi alırsın. iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

CsKolik yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:20 pm merhaba kolay gelsin ben yönlendirme hizmeti alacağım panelimde 300 tl parası hazır fakat para ana panelimde değil yani serverimin olduğu e mail üzerinde değil , farklı bir e mai üzerinde ama o serverime almak istiyorum yardımcı olur musunuz oluyor değilmi öyle teşekkürler. [@Bilinmeyen Etiket]
Yanlış bilmiyorsam yönlendirme parası ilk alımda panelden cekilmiyor direk bankaya yatırıyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CsKolik

Mesaj gönderen CsKolik »

ShooTeR yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:24 pm
Yanlış bilmiyorsam yönlendirme parası ilk alımda panelden cekilmiyor direk bankaya yatırıyorsunuz
ben hiç öyle birşey okumadım forumda falanda gördüm panelinize yatırın yazılmış oradan çekilir falan demişler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Sherkeys`

Mesaj gönderen Sherkeys` »

CsKolik yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:25 pm
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 02, 2018 4:24 pm
ben hiç öyle birşey okumadım forumda falanda gördüm panelinize yatırın yazılmış oradan çekilir falan demişler
Panelinde Para Duruyor. 1 Hafta Civarında Paran çekiliyor. Zaten Çekildiği gün Yönlendirme Aktif oluyor. İyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

Yönlendirme sadece banka yoluyla alınıyor, ödeme bildirimini panelden açıp, 300tl panel bakiyenize geliyor, yönlendirme için ödeme bildirimi ile talep açıyorsunuz ve bakiyenizden düşüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CsKolik

Mesaj gönderen CsKolik »

specified yazdı: Cmt Haz 02, 2018 7:15 pm Yönlendirme sadece banka yoluyla alınıyor, ödeme bildirimini panelden açıp, 300tl panel bakiyenize geliyor, yönlendirme için ödeme bildirimi ile talep açıyorsunuz ve bakiyenizden düşüyor.
Zaten o 300 tlyi bankaya havale ederek bakiyeye gecirmistim bundan bikac zaman once farkli birsey icin gecirmistim ama yonlendirme almaya karar verdim simdide

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

CsKolik yazdı: Cmt Haz 02, 2018 11:22 pm
specified yazdı: Cmt Haz 02, 2018 7:15 pm Yönlendirme sadece banka yoluyla alınıyor, ödeme bildirimini panelden açıp, 300tl panel bakiyenize geliyor, yönlendirme için ödeme bildirimi ile talep açıyorsunuz ve bakiyenizden düşüyor.
Zaten o 300 tlyi bankaya havale ederek bakiyeye gecirmistim bundan bikac zaman once farkli birsey icin gecirmistim ama yonlendirme almaya karar verdim simdide
sıkıntı yok o zaman beklemede kalın 7 ila 10 gün içerisinde aktif oluyor, hayırlı olsun şimdiden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

omer@csduragi.com 'a durum ile ilgili bilgilendirme maili atın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Şöyle ki, yönlendirme de bir ürüne giriyor. Yani yönlendirme alacağınız ipnin paneline 300 lira yüklemeniz lazım. IP başka panelde, yönlendirme hizmeti başka bir panelde olmaz. Siz Taha'nın da dediği gibi durumu mail atarak bildirin. Eğer panel üzerindeki sistem buna müsait ise ve muhasebe kaydı açısından bir sıkıntı yaratmayacak ise yönlendirmeyi IP adresine tanımlarlar, fakat bir sonraki yönlendirme için paranın asıl panele yatırılması gerektiğini sizlere söylerler ve bir sonraki bu hatada kabul etmezler.
Not; Yönlendirme hizmeti 3. ay sonunda ana panele geçtiği vakit 1 hafta beklemeye alabilirler. Bunun sebebi panel üzerinden IP tanımlandırması yapılması ve sıra olduğunu hepimiz de biliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala