Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme alıcam parayı yatırdım

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CsKolik

Yönlendirme alıcam parayı yatırdım

Mesaj gönderen CsKolik »

Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 03, 2018 2:07 am Şöyle ki, yönlendirme de bir ürüne giriyor. Yani yönlendirme alacağınız ipnin paneline 300 lira yüklemeniz lazım. IP başka panelde, yönlendirme hizmeti başka bir panelde olmaz. Siz Taha'nın da dediği gibi durumu mail atarak bildirin. Eğer panel üzerindeki sistem buna müsait ise ve muhasebe kaydı açısından bir sıkıntı yaratmayacak ise yönlendirmeyi IP adresine tanımlarlar, fakat bir sonraki yönlendirme için paranın asıl panele yatırılması gerektiğini sizlere söylerler ve bir sonraki bu hatada kabul etmezler.
Not; Yönlendirme hizmeti 3. ay sonunda ana panele geçtiği vakit 1 hafta beklemeye alabilirler. Bunun sebebi panel üzerinden IP tanımlandırması yapılması ve sıra olduğunu hepimiz de biliyoruz.
öncelikle yorumun için teşekkürler , ticket yolu ile bildirmiştim fakat farklı panellerde olduğunu yazmamıstım belirtmemistim panel üzerinize hizmetiniz yoktur diyip ticketi kapatmışlar. Bende şimdi tekrar açtım ve açıkladım tüm durumu gerçekten 300 TL az bir mevla değil az birşey olsa sorun değil serveri aldık 400 TL' ye ilk ay sistem üzerinden , 300 TL diğer hesapta vardı 700 TL az değil biz yönlendirme hizmeti alacaktık zaten serverimize fakat para tek panelde kalmadığı için böyle bir sorun oldu csdurağının anlayışını ve yardımlarını rica ediyorum farklı iplerde csdurağında yaklaşık 2 yıldır aralıksız serverlerimiz mevcut ömer beyin ve csdurağı ekibinin anlayışını ve yardımlarını dierim iyi forumlar [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala