link atarmısın resimdeki gibiyse jbmenu bulamadım amaTeamTR yazdı:Bunu forumda paylaştık diye hatırlıyorum
resimdeki jbmenuden lazım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 92
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kardeşim 1) 6.secenekte sapka menu var onun icin ayrı sapka plugini yukliyiceksinhidrojenbey yazdı:6.seçenekte şapka menu olcak 7. seçenekte reklam at jb kazan olcak reklam atınca 3 jb gelcek yaparsanız çok memnun kalırım beklıyorum teşekkurler shooterin attığı sadece csmodders in resimdeki değilYeKTaBEYy yazdı:Shooter linki atmış eger onun aynısını yapmamızı istiorsan akşamı bekleyapan olmazsa yapıp atarım ben
2) Editliyebilirsin zor birşey değil ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yaptınızmı acabaYeKTaBEYy yazdı:Shooter linki atmış eger onun aynısını yapmamızı istiorsan akşamı bekleyapan olmazsa yapıp atarım ben

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
nasıl editleyeceğimi bilmiyorum yanı .sma uzerınden onu eklıcem ama kodlamaları felanShooTeR yazdı:Kardeşim 1) 6.secenekte sapka menu var onun icin ayrı sapka plugini yukliyiceksinhidrojenbey yazdı:6.seçenekte şapka menu olcak 7. seçenekte reklam at jb kazan olcak reklam atınca 3 jb gelcek yaparsanız çok memnun kalırım beklıyorum teşekkurler shooterin attığı sadece csmodders in resimdeki değilYeKTaBEYy yazdı:Shooter linki atmış eger onun aynısını yapmamızı istiorsan akşamı bekleyapan olmazsa yapıp atarım ben
2) Editliyebilirsin zor birşey değil ?
Linklerini gizle |